momlife_7 13 haftalık hamilelikte İki gün önce lavaboya girdiğimde peceteye sildiğimde turuncumsu çok açık bi renk gibi açık kahverengi de olabilir tam renklerden emin değilim ama bi leke gibi bişey geldi çok az miktarlarda bu durumu yaşayan varmı ? Cevaplarsanız sevinirim
_rabia_151215 momlife_7 ben yaşadım aynı durumu 15 haftayken ilişki sonrası kahverengi lekelenme oldu hemen doktora gidip ultrasyona almıştı herşey kormal görünüyordu ama her ihtimale karşı iki gün hastanede yattım. Sebebini doktorlar bulamadı olabilir normal dediler ilişki sonrası. Progestan kullandım çok şükür ki geçmişti ama on beş gün sürmüştü. Sen yine de doktora görün şu an 29 haftadayım çok şükür ki bir sorun olmadı içini ferah tut 🙏🏻
Sedamete momlife_7 canım beklemeni tavsiye etmem bence acile gitmelisin ilaç ve iğne başlarlar umarım iyidir bebek
momlife_7 _rabia_151215 geçmiş olsun canım balla bizim ayıptır söylemesi cinsel ilişki falan yaşamadık sadece bir kere peceteye silince geldi o kadar doktoruma sordum cevabını bekliyorum inşallah bi sıkıntı yoktur
momlife_7 Birde vitamin falan verdi omlarında yan etkisi olabilir mi acaba ? Omega3 ,magnezyum, demir ,vitamin d 3 bunları kullanıyorum ertesi gün olmuştu ama