Merhaba hanimlar.Azabaycan Bakuden yaziyoru sizlere😊 Ilk once Rabbim hepimizin babegimizi hayirlisiyla, saglikli kucagina almasini nasib etsin inşAllah 🤲 Sonrasinda da ben kilolu bir hamileyim. Yani hayatim boyunca hep fazla kiloyla mucadele etdim gunu oldu basardim ama sonra yine gerialdim. Sonra evlendim ve bu kilo sorunu o zaman da devam etmeye basladi ve ben hayatim boyunca hic bir zaman ulasmasmadigim bir kiloya ulasdim. Her kez doktorum dahil her kez bana kilo vermezsen asla hamile kalamazsin dedi. Cok denedim her yolu denedim lakin olmadi(( Ama ben hep Yaradana sigindim ve ondan istedim hep🤲 hep hayirlisi icin dua etdim. Allahim Hayirliysa sen nasib et dedim Allahin bir mucizesi ki 2 yil sonra ben 93 kiloyla hamile kadim. Ve hic ama hic beklemedigim bir anda. Dimdi 8 haftalik hamileyim.Ve hala da bazen hamile olduguma inanamiyorum🙈🙈 Sukurler olsun Rabbime🤲 Evet biliyorum, farkindayim ki hamileligim diger normal kiloyla hamile kalanlara gore biraz zor gececek ama Allahin izniyle bebegimi sag salim kucagima alacagima inaniyorum🤲 Simdi artik cok fazla kilo almamaya, gereksiz hic bir sey yememeye calisiyorum ki hic degilse en az kilo alimiyla tamamlaya bileyim :) Allahdan umudunuzu hic bir zaman kesmeyin🤲 Allah isteyen, arzulayan her kese nəsib etsin bu duyguyu🤲🤲 kimsenin kucagini bos koymasin 🤲🤲🤲 Sizi de boyle hikayeleriniz varsa yazin kizlar seve seve okulayim😊😊😊 Siz kac kiloyla hamile kaldiniz? Hamilelikde kac kilo aldiniz ? Anlatirsaniz cok sevinirim🤭🥰❤️