Sdnrerl Arkadaşlar ritmik arka arkaya 1-2 dakika süren hıçkırıklarını bebişlerin karnınızda nerenizde hissediyorsunuz ? Bebişim normal doğum pozisyonuna göre hıçkırıklarının alt kısımda hissediliyor olması gerekiyor değil mi
Z_B_A2019 Sdnrerl birkaç gündür sağ kasığıma doğru hissediyorum dün kontrlum vardı bebek baş aşağı pozisyondaymis demekki ondan dedim 30. Haftadaym
minik_koala_ve_annesi Sdnrerl o belli olmaz ki canim benimki 33 de bas asagi donmustu bazen sanki popoma dogru hissediyordum hickirigi bazen sol kasigimda degisiyordu yani
Sdnrerl minik_koala_ve_annesi ama kafası yukarıda olsa göbeğimizin üstünde hissetmez miyiz mantıken . Sen yine alt tarafta hissediyormuşsun alt tarafta kafası olduğu belli oluyor
minik_koala_ve_annesi Sdnrerl aynen canim iste bazen asagida hickiriyordu bazen sol tarafta belli olmuyordu bunu demek istedim canim
11115 bebegim2023 bende 27 haftadan kafası aşağıda, ama son anda dönen bebeklerde var, bebek ne zaman isterse döner 😄
reyhan12 Sdnrerl kiz o hickirikmiymis bende bi kac seferdir farkediyorum anlam veremiyodum doktorada sorcaktim unuttum 😂 ritmik bi sekilde pit pit pit oluyo karnim inip cikiyo ilk gebelik tecrubesizligi 😂😂
Sdnrerl reyhan12 benim de ilk gebelik :) evet ritmik 1-3 dakika arası devam eden pıt pıtlar hıçkırıkları imiş /))