robimod Kızlar ilk doğumum normaldi ama çok sancı çektim çocuğu doğurur doğurmaz iyileşip hayatıma geri döndüm evet ama o anı yaşamak da çok zor oluyor, sezaryen de bana çok büyük bir ameliyat gibi geliyor. Tecrübesi olan ?
yabadabaduu robimod bende normal giderken son dakika dayanamayıp sezaryene dmndürdüm sizin gibi çok sancım oldu 1 gün boyunca sancı çektim suyum patlamıştı ve açılmam ilerlemiyodu ölüyorum sandım artık ve sezaryen istedim. Ama herkesin doğumu böyle zor ve sancılı geçmiyor 2. Daha kolay olur diyorlar ama bilemiyorum. Sezaryen olduğum için iyiki diyorum ben çünkü çok yorulmuştum hayatımda verdiğim en doğru karardı😄 ve ilk kalkarken tuvalete giderken vs assla zorlanmadım ilk tuvaletime kendim gitti. 4-5 saat sonra kalkıp yürümeye başladım eve gelincede hiç yatmadım. Sadece öksürüğüm vardı gülerken ve öksürürken dikişler acıyor onun dışında bol bol parol içip atlattım çok güzel geçti. Ayrıca hiç baş ağrım vs de olmadı benim. Belki 2. Doğumunuz daha kolay geçer en sağlıklısı normal tabiki. Ama dayanamam tekrar o acıya diyorsanız sezaryen olun
Gulsumcavdar robimod ben 3 ay önce sezeryan acik olarak sezeryana alındım ama hiç keşke normal olsaydı demedim evet ameliyattan sonrası biraz zor bi kaç gün zorlanıyorsunuz oda kişiden kişiye değişiyor kuzenim benden 2 ay önce sezeryan oldu 1 saat ağrım oldu sadece dedi ama ben bi kaç gün ağrı çektim dediğim gibi kişiden kişiye değişiyor fakat ben hiç pişman olmadım iyi ki sezeryana almışlar beni
Cigdemmm123 robimod iki dogumu da yaşadım.ucuncu de mecbur sezeryan oldu normal istiyordum ama sıkıntı olur diye doktor yapmadı çünkü ilk dogumun da kızım yoğun bakıma girmişti zamanında doğmasına rağmen.ama ne kadar sancı cekerseniz çekin o anlık çekiyorsunuz sonrası artık bebeğinizle mutlu mesut yaşama atlamak oluyor.seseryan öyle değil.bunyenizle alakalı kimsi çok ağrılı geçirirken kimisi çok çabuk toparlanabiliyor.normalde çok güçlü bı yapım olmasına rağmen sezeryan bana çok ağır geldi özellikle gaz sancıları dayanilmazdi benim için.tabi bu sizin için de böyle olur demiyorum ama bı olasılık tabi.normal doğum yapıp doğum sancısı cekmissiniz.sezeryab sonrası gaz sancısı cekmissiniz.gaz sancısı daha da ağrılı geçiyor.ama dediğim gibi bunyeniz ve doktorunuz çok önemli sezeryan da çok geçmiş olsun rabbim hakkinizda hayırlısı ne ise gönlünüze de onu razı eglesin.bebeginize de sağlıkla kavuşmanız dilegimle