Ygmr_123 17haftalik hamileyim d’un sabahtan beri sanki adet zamanlari gibi karnim agriyor cok korkuyorum daha önce üc kaybim var evhammi yapiyorumm normal mi 🥺
Der_0 Ygmr_123 Kanaman lekelenmen yoksa eğer korkma canım ağrın çoksa bir parol atabilirsin dayanılmaz bir hal almışsa doktoruna danış muhakkak. Soğuktanda ağrıyabilir 🌸
AyFa1608 Ygmr_123 içini ferah tut ayaklarını üşütmüş olablirsin ve vücut hamileliğe adepte olana kadar adet zamanları sanki adet olacakmışsın gibi ağrı olabiliyor kiminin ilk üç ay oluyor kiminin doğuma kadar olabiliyor korku bela getirir içini ferah tut 🙂
AyFa1608 Ygmr_123 bende 16+4 üm arada karın ağrım oluyor kasıklarım adet olacakmış gibi ağrıyor bazen sızı şeklinde oluyor. Rahim büyüdükçe ağrı olur normal korkutma kendini kanaman falan yoksa bişey yoktur
Ygmr_123 Lekelenmem yok doktoruma ulasamadim adet donemleri gelince arada agriyordu Ama dunden beri olunca korkuyorum
Bayangamzeli131 Ygmr_123 acile başvur için rahatlasın canım ama ayaklarını sıcak tut idrar yolu enfeksiyonun olabilir benim de öyleydi
Ygmr_123 @"Bayangamzeli13 dort gun Once idrar verdim birsey cikmadi bol su iciyorum yinede cok korkuyorum
Ygmr_123 @"Aysee999 cok tesekur ederim canim biraz icim rahatladi temizlik yaptim camlar acikti soguktan mi adet donemlerimde oluyor genelde takvimde adet zamanim yaziyordu insallah bebis iyidir kayiplar olunca onceden korkuyor insan ister istemez