tuugba Yarın sabahtan sezeryan ile doğum yapacağım ilk doğumum kordon yüzünden normal olmadı sezeryana alındım merak ettiğim suyum gelmedi ya nasıl patlatacaklar bu beni çok ürkütüyor çok heyecanlıyım kalbim duracak gibi düşündükçe 🥺🙏
DenizinAnnesiiiii tuugba karnınızı açınca keseyi kesecekler zaten o şekilde çıkacak çocuk suyun gelmesine gerek yok 😊
Bguzeel tuugba herhangi bi müdahale olmuyor yani su falan patlatmıyolar🤣 sağlıkla alın kucagınıza inşallah 🫶🏻
yabadabaduu tuugba siz zaten narkozlu olucaksınız çıkarırkende patlayabilir onlar keseyle çıkarıpta patlatabilir siz hissetmiceksiniz zaten ürkücek ne var 😄
Gulsumcavdar tuugba bende 3 ay önce bebeğimin kalp atışlarının çok hızlı olmasından dolayı acil sezeryana alındım dediğin gibi suyum felan gelmemişti ama ekstra bişey olmadı suyu ameliyat alında hallediyorlar galiba sen onları düşünme hiç birşey hissetmiyorsun
tuugba DenizinAnnesiiiii su nerde olacak o esnada hahahahahaha ya düşünmek istemiyorum bunları ama kafamda bir sürü şey 🤦♀️
DenizinAnnesiiiii tuugba su dışarıya akıp gidecek 😊 benim de salı günü olacak düşünmemeye çalışıyorum 😀
tuugba Bguzeel oh be bişey yapılmıyorsa iyi benim şahit olmamam dahada iyi 😊 hemen geçse yarın akşam olmuş olsa
Adacan Ya benim ilk dogumum da sezaryen buda öyle olacak ilk dogumumda oğlumun doğar doğmaz doktorun kucağında fotoğrafı var benim de tabi karnım görünüyor içi falan 😁 ama o yeşil çarşaflar da su falan yok içime aktı herhalde 😁😁😁
tuugba Adacan işte bende ona takıldım içimize patlatmazlar herhalde diye aman ya 🤦♀️ Anne olmak çok zor
Nazo2 Adacan ben hemşireyi sezeryan ameliyatında girdim su içinize akmıyor merak etmeyin zaten istesede akamaz dişçiye gittiğimizde ağız içimizdeki maddeleri çeken alet gibi aletle suyu keseyi patlatınca çekiliyor
Tripkolikkkiz tuugba kesedeki sudan korkanıda ilk kez gördüm 😄😄 sezeryan oldum hiç aklıma böyle şeyler gelmedi 😄 zaten uyuşuk olucaksiniz doktorlar iyice temizliyor endişeniz olmasın 🥰
Adacan tuugba 2.5 sene oldu doğum yapalı içimizde patlamada no problem taş gibiyim ne 2. Dogurcam 😁 boşver ya.
Fatosumum Böyle dişçide tükmük çeken bir makina var ya sanırım kanı falan da onunla çektiriyolar o sırada suyuda çektirmiş oluyolardır diye düşünüyorum 😂😂😂 doktorlarda diyo ya aspire edin 😂😂😂😂😂😂😂 benimde sezeryandı hiç ıslaklık yoktu emdirmişlerdir 😂😂
tuugba Tripkolikkkiz aslında sezeryandan korkuyorum sudan tek değil suyun nasıl gittiğini merak ediyordum benim ikinci ilkinde hiç böyle korkmadım şimdi oglum varya geride bıraktığım ondan herhalde bu korkularım 🥺
Dark tuugba bebeği alırken keseyi açıyorlar suyu çekiyorlar ordan, bir kısmı rahime akiyor o da sonra kanama ile geliyor az az ve bitiyor, sizlik durum yok yani farketmessiniz ama bende pat diye ses gelmişti 😁