asoplavix Ben de sürekli “bende de belirti Yok galiba bugün de doğmayacak” dediğim 14.10.18 Pazar günü aniden suyumun gelmesiyle hastaneye koşturduk 🤰🏼 hiç sancım olmadığı için suni sancıyla 16 saatimizi geçirip,kasılmalarımı bile ağrıdan acıdan anlamadığım için nerde ıkınmam gerektiğini bilmeden bir Doğum gerçekleştirdim 🙏🏻 Doğum ekibi ve doktorum çok yardımcı oldular. “Sancın varsa ıkın bak bebeğin saçı elimde hadi iki defa ıkınsan gelecek” dediklerinde “hissetmiyorum çok fazla karnım ağrıyooo” diye ağlayan ben nasıl bu dünyanın en güzel şeyini doğurdum hala hayret ediyorum 😌 Doğumum benim için hiç kolay geçmedi. Bebeğin kordonu boynuna dolandığı için gelmekte zorlandı. Ebe çocuğun çıkışını hızlandırmak için karnıma bastırdı filan. Ama şimdi Yanımda yatıyor mışıl mışıl. Hiç başından kalkmak istemiyorum.Her zerresini koklayıp içime basıp öpmek istiyorum 😇Allahım doğumunu bekleyen herkese kolay doğumlar nasip etsin inşallah 😇😇
deletedmom507 asoplavix 38+3ten merhaba Allah analı babalı büyütsün uzun güzel bi ömrü olsun sarısı bize olsun 🙏
asoplavix Ygmr0334 3 kez dolanmış ben hastaneye gittiğimde zaten bebek hareketlerini çok hissetmiyordum sonra sancı almaya başlayınca kusmaya da başladım. Ebe de bebek rotasyon yapıyor demişti