ruzgar0121 Kızlar bebegim 6 günlük ve beni emmiyor meme ucum içe çökük.. meme ucu silikon kullanıyorum ama nereye kadar 😢 lütfen önerisi olanlar yazsın meme ucumu nasıl çıkarabilirim
Sedam42 ruzgar0121 şiringiya ucunu kesiyolar gogus yerlestir cek ucunu cikariyo internette gormustum arkadasa soyledim faydasi oldugunu soyledi
asuyalin ruzgar0121 makineyle sağın, ucu yoksa bebek tutmak istemez zaten, sağın çıkan ucu hemen ağzına verin. Benimde sağ göğsüm öyle olmuştu.
asuyalin ruzgar0121 evet güzelim 🙏 çıkınca ucu rahat rahat aldı emdi. 1-2 hafta almadı ama pes etmedim, sizde etmeyin 🙏 ben biraz pompayı geç edindim ondan böyle oldu, maalesef bu yüzden mememin biri büyük diğeri küçük 😞
ruzgar0121 asuyalin ben meme ucu silikon ile veriyorum pompa o kadar sağdım ama ucu çıkmadı😢 meme ucu silikon ile emerken ucu çıkmaz mı acaba.. bebegim aç kalsın istemiyorjm mecbur onunla veriyorum krize giriyor
asuyalin ruzgar0121 öyle hemen çıkmıyor kuzum, sabırla denemen lazım. 30 gün denemişimdir ben 😊 Zaten bi kere aldı mı bebek çıkıyor ucu geri girmiyor. Meme ucu ile ilgili yanlış yönlendirme yapmak istemiyorum, çünkü hiç kullanmadım kuzum.
ruzgar0121 asuyalin sol göğsümü aldı 15 dakika emdi uyudu.🙏🏻 Uyandığı zaman sağı vereceğim inşallah onu da alır ve yavaş yavaş alışır ınsallah.. süpürge makinası sesi ile onu sakinleştirip öyle verdim memeyi