ysmnkrc Hayal02 sarı renkte akıntım başladı ama adet dönemi zamanı oluyor genelde bişey anlayamadım 8 gün var bir de göğüslerim şiş
ysmnkrc Hayal02 Farklı hissetmiyorum kuzum nasip yine de rabbim ne kararladıysa o olcak adetimi bekliyorum 💐
Hayal02 Kızlar baya bel ağrım var ve ara ara kasık karın krampı gibi bişey 🤷🏻♀️ psikolojik mi sizce bir yorumunuz varmı ?
DilanDelal Bel ağrısı kasık ağrısı mide bulantısı ve sarımsı akıntı hepsi var . Adetime 7 gün var ama 10 gün varken kan verdim negatif çıktı. Ama hamile gibi hissediyorum
Hayal02 DilanDelal inşallah öylesinizdir 🙏🏻🙏🏻 ama test için biraz daha beklesen daha iyi en azından bikaç gün . Benimde adet tarihime 8 gün var bel ağrısı kasık batma hissi ve sürekli saçma sapan şeyler yeme isteğim var ama psikolojik olduğunu düşünüyorum 🥺
DilanDelal Hayal02 valla ilk gebelikte de hissetmiştim ve adetim geçmeden öğrendim. Bunda da hissediyor gibiyim. Öğreneyim ki iğne yapmam lazım geç kalmak istemiyorum çünkü iğneye de :-(
DilanDelal Hayal02 kan sulandırıcı iğne. İlk gebeliğimde kürtaj oldum. Doktor bir porblem yok dedi ama yine de bir daha hamile kalırsan iğne başlarız dedi bu yüzden erken öğrenmek istiyorum ki geç kalmıyım
Hayal02 DilanDelal ah inşallah güzel ve sağlıklı geçer bu kez .. mutlaka beni de haberdar edermisiniz sonucunuzdan
DilanDelal Hayal02 Tabi inş haberdar ederim. Çok tşk ederim. Siz de hayırlı haberler alırsınız en kısa zamanda inş
Zzzsss Asiri bel agrim var ayagima vuruyor hafif kasik agrisi bat 4 erken gebelik kaset testte yapmistim negatifti bilmiyorum adet olcakmisim Gibi hissiyatim var 🤷🏻♀️
mustakbelmom Hayal02 Gününüz geçerse şayet tekrarlayın bence testi, gönlünüzden geçeni versin Allahım :)