FtmnrTry Kese arkası kanamam vardı ve dunden beridir kahverengi siyaha çalan lekenmem feliyor doktorumla görüştüm oda kanama alanın boşalıyor olabılır dedi dunden beri ara ara gelıyor böyle yasayıp geçen varmı
Stoppedstar FtmnrTry merhaba benim de öyle oldu. Hep lekelenmem vardı. İlk olduğunda gittim ve kanama alanı var dedi. Sonra sonra akıntı ile geçti gitti
yanlisanlamaama FtmnrTry benim kanamam kahverengi akıntıya dönmüştü hatta siyahlaşmıştı doktorum bekleyen eski kanı atıyor demişti bir kaç hafta sonra geçti
FtmnrTry Stoppedstar benımde suan öyle koyu kahve sıyaha çalan dünden beri ara ara gelen bi leke var inşallah benımde öyledir ya kaç gün sürdü sizin peki
Stoppedstar FtmnrTry valla benim epeyce sürdü birkaç hafta sonra gittiğimde yok artık denmişti. Eğer kanama alanı olduğu kesinse ve koyu renkte ise o akıyordur. Nerdeyse 8. Haftadan 12 ye kadar sürdü. Totalde de 24. Haftaya kadar akıntım oldu ara ara da olsa
FtmnrTry Stoppedstar evet kesin benımde suan 14 haftanın içinde ayrıyeten zaten ıgne ve progestanda kullanıyorum
FtmnrTry Stoppedstar benimde şuan ne pedimi dolduracak kadar cok nede cok az dicek kadar az mesele dün sabah peceteye geldi iki sefer aksama kadar hiç gelmedi bugun sabah yine geldi bide zaten genelde hep tuvalete oturdugumda gelıyor
Edta Stoppedstar kahve lekeniz mi 24 e kadar devam etti . Benımde kanama alanım var bır ara kesıldı yıne basladı 18 haftalıgım ığnelerımı kullanıyorum umarım bıter bu lekeler canımı çok sıkıyor. Bırde serklajım var
Stoppedstar FtmnrTry yani akıntı ve kanama şeklinde olmaması güzel. Hastanede hep şey sorarlardı pedi doldurdu mu? Oysa benim akmazdı hiç hep tuvalette peçeteye gelirdi.
FtmnrTry Stoppedstar aynen aynen banada ilk gittigimde pedin dolumu diye sormuşlardı zaten kahverengi eski kan kırmızı gelirse sıkıntı diye biliyorum bende o yüzdende biraz ıcım rahat ama tabı yinede bi endişe ediyo insan
Sultan4141 Benimmmm kahverengi leke ile basladi ve sonra baya kirmizi kana donustu 9 haftalikken baslamisti hatta ben artik düşüyor diye dusunmeye baslamistim ama cok şükür gecti gitti suan 34 deyiz ikizlerle
Stoppedstar Edta serklajdan sonra da devam etti. Serklajdan bir ay sonra dikiş kontrolünde doktor az enfeksiyon var demişti. Donaxyl diye bşr fitil verdi. O kesti. Bir daha da olmadı.
Buseceyb Edta Benim de 8. Haftamda kanama oldu daha sonra kahverengi lekeler hala geliyor 13. Haftamdayım bitmedi bir türlü, ne zaman kesilecek acaba, fitl ve pruluton iğne de kullanıyorum