Beyazeller Kızlar canım çıktı kusa kusa her şey midemi bulandırıyor, hiçbir şey yemek istemiyorum 7. Haftama gircem yarın .Benim gibi olan var mı ? Neler yapıyorsunuz çözmek için ?
Brck0303 Beyazeller bn 25 haftalık oldum hala bulantı kusmam oluyor hafif beslen çok kokulu şeyler tüketmemeye çalış mesela yumurta yiyeceksen peynir domates salatalık köy üzerine ekmek arası yapıp ye yağlı yemek yeme çok bulantı yapiyo Zaten 12 den sonra hafifliyor şimdiki kadar kalmaz merak etme sadece az az ye ama sürekli ye biseyler meyve ye bol bol ceviz badem fındık fıstık vs karıştır onalri ye muz mandalina elma armut alabilme şansın varsa onları ye ben çoğunlukla mide bulantımı meyve ve cerezle geçirdim benim sana tavsiyem ancak bunlar olur Doktorun verdiği hiçbir ilaç da fayda etmemişti belki sana eder doktoruna söyle aşırı bulantı olduğunu
Tugbaakcy Beyazeller 12 haftaya giricem yarın bulantıdan uyandım kesilmedi bulantılar bir türlü🤦🏼♀️ prilam yazdır sağlık ocağından beni çok kesmiyor ama🤷🏼♀️
EAK Beyazeller 81 kiloyla hamile kaldım 13. haftamda 73 kiloydum canım şimdi 38e geliyoruz 90kilo oldum 😄 geçcek geçcek elbet bu da geçcek isimli şarkı benden sana gelsin 🤭
HButun Beyazeller benimde yarın 7. Haftam, bulantım hiç yok denecek kadar az. Sabahları sadece bir garip oluyor midem. Bünyeden bünyeye farklılık gösteriyormuş tabi
Beyazeller Brck0303 Valla bende ne yapsam faydasız sabah bile kusuyorum 🥹 hiçbir şey yapmıyorum iş yapcak halim de kalmadı .Sadece meyve ve kabak çekirdeği , çorba yiyebiliyorum .Doktora randevu aldık söylicem 🙄 Ne zormuş
Brck0303 Beyazeller bnde sabah akşam diye bişey yoktu su içsem mahvoluyordum her güzelliğin bir zorluğu oluyor sabır gerek
Dygg Beyazeller kesinlikle prilam ilacı Ben de öyleydim dr yazdı o ilacı en azından yemek yiyebiliyordum
HButun Beyazeller bulantı normal bir gebeliğin belirtisiymiş öyle öyle içinizi rahatlatın ☺️ Bende biraz olsa modundayım, kalp sesini duyana kadar stres var tabiii
yagmur089 Beyazeller hap kullaniyorum ama gene kusuyorum bi gunudzleri rahatim ama geceler aksamlar zehir oluyor yemk yedikten snra mide bulantisi kusma miden bulandigi zmn brz dinlen ben öyle yapiyorum gecesiye kdr yatiyorum gecince kalkiyorum bide ac kaldigin zmn oluyor diyorlar ama lakasi yok ben yemk yeediginde bile midem bulaniyor 3 ayima girdim ama hala mide bulantisi kusma yasiyorum
Bebegimmveannesi Beyazeller ben 18 haftalık hamileyim en başından beri ilaç kullanıyorum 16. Haftaya kadar ilaç fayda etmiyordu sürekli serum . 16dan sonra hap fayda etmeye başladı ilacı bırakmayı deniyorum ama bırakınca hemen kusmalarim devam ediyor o yüzden mecbur içiyorum zofer kullaniyorum