Smya Kızlar Instagramda sürekli görüyorum, belediyeler yeni doğmuş bebekler için bir paket veriyormus, bez mama battaniye gibi içeriği değişiyormuş sanırım yani diyorum ki buna nasıl başvuruluyor
Tubiti Smya her belediyenin ki farklı canım. Kiminde böulr yardım yok. Kşmlnde arayıp söylüyorsun doğumdan sonra. Ya da gidip başvuruyorsun. Sen en iyisi hangi belediyeye bağlıysan bi ara sor. Onalr seni yönlendirir
Fatmaztrk Smya belediyenin numarasını Google’dan bul ara Bursa’da öyle bebeğin kimlik bilgilerini alıp kapıya getiroyorlar
Umutluanne1 Smya bağlı bulunduğun belediyeyi arayıp hoşgeldin bebeğim kampanyası için başvuru yapmak istiyorum diyeceksin canım
Nazendehanim Smya belediyeyi arayıp ya da gidip sorabilirsiniz Güngören belediyesi bebek arabası veriyor ilk bebeğe reklamını görmüştüm 😅
Maysalina Bende bu konuyu merak ediyordum pendikte doğum yapınca belediyeden başvuru yapılıyormuş anne/bebek bakım çantası mama bez ıslak mendil biberon emzik veriliyormuş belediyeden başvuracağım. Birçok yerde veriliyor diye biliyorum.🌸birinde görmüştüm çantasını nerden aldığını sordum belediye’nin verdiğini söyledi kaliteli ve güzel bir çantaydı☺
canserko Smya merhaba; ben ilk dogumumda hiçbir yere haber vermedim bebeğim 2 haftalıkken kapım caldı belediyeden gelip kocamanca poşet verdiler ellerinde de liste vardı. Sanırım hastane otomatikman bildiriyor