HSena38 Bilgeyumuk 🤣🤣🤣 benimki de şimdi sarıl uyuyalım diyor ağladım ne çekiyorum kaç saattir diye korktu 🤣
Akan Pembe veya kahverengi dışında gelen parlak kırmızı kanama var anladığım doktorunuza bilgi verin bence . Parlak kırmızı kanama riskli diye biliyorum
HSena38 Akan önce pembe geldi sabah da kırmızı geldi bazılarında kırmızı da geliyormuş başka belirti sancı ağrı olmayınca görüşmedim yarın randevum var 🌸🙊
mor_menekse HSena38 dün sanırım benden de geldi.kanli değildi ama akıntı da değildi netten baktım kanlı olmasa da nişan olabilir diyor.3 cm açılmam var . Sancilarimi bekliyorum cuma randevum var
HSena38 mor_menekse hayırla sağlıkla bir avazda kavuşmak nasip olsun insaAllah 🌸 Bana ebem hemen gelme demişti doktor da aynı şekilde sancı olmayınca bende yarını bekleyim dedim 🙊
Gizemkptn41 HSena38 benimde dün geldi akşamına sancılandım baya şuan bel ağrısı ve karın ağrısı var akşama nasip
HSena38 Gizemkptn41 hayırla sağlıkla bir avazda kavuşmak nasip olsun insaAllah 🌸 Bende tedirgin şekilde duruyorum 🙈
HSena38 1anne2bebek__ su gelmedi galiba bilmiyorum 🙈 yani hiç sancı ağrı yok bebek hala hareketli 🙊 Sağlıkla büyüsün insaAllah 🌸
Kubrauzunoz HSena38 benimde bu çarşamba nişanım geldi 2 gün boyunca devam etti ama hala gelen giden yok doktorum sancıyı bekleyin diyor size de öyle diyecektir