Gzemyagz14 15 haftalık hamileyim belimden başlayıp kalça bacak dizime kadar inen kasılma nasıl geçer çok yoruldum uyku uyuyamıyorum
Selisce Gzemyagz14 bende 17yim aynıları bende de başladı magnezyum eksikliğinden kaynaklı galiba doktoruma bu gidişimde söyleyeceğim
Selisce Gzemyagz14 doktordan çıktım çok erken daha o uyuşmaların kasılmaların dedi ben sürekli sola yatmaya çalışıyorum dedim ondan olabilir dedi kendini kasma sola yatacağım diye sırt üstü de yatabilirsin dedi magnezyum bile yazmadı 🫠
Gzemyagz14 Selisce tamm canım çok teşekkür ederim hareketsizlıktende olabilirmiş sanırım dün çok yürüyüş yaptım bebek için alışverişe çıktım sonra gece rahat uyudum
Gzemyagz14 Selisce valla pazar günü o tempodan sonra rahatlayınca bugun evi kaldrdım temizledim internetteyazıodu yürüyüş yapılamsı hareket edilemsi gerektiği yaptım aynısını bebek gibi uyudum gece
Mervegull Bende de vardı aynı durum doktorum magnezyum eksikliğinden demişti magnezyum takviyesi kullanınca geçti doktorunuzla konuşup magnezyum takviyesine başlarsanız size de iyi gelebilir