SemaArin KIZLAR 29 30 HAFTALIK OLANLAR ÇANTANIZI HAZIRLADINIZMI KIYAFETLERİ YIKADINIZMI RESİMLERİNİ ATABİLİRMİSİNİZ BEBEĞE VE KENDİNİZE NELER KOYDUNUZ ???
Milosee SemaArin 31+1 daha bugün yikicam kıyafetlerini 😍😍ama valla insan ağırlaşıyor diyorum nasıl yapicam
Bebekdelisi asliu_ benım suan 30 gorme çabasındayız canım sonra 32 gidebılırsek alıncak Küvez girecekler ama bne yinede umudla bebek esyasıda koyayım diyorum belkı gider ileri😔
teacherozlem asliu_ haftası iyiyimiş maşallah peki ciğer geliştirici yapıldı mı? Bir de neden erken geldi
asliu_ teacherozlem tansiyondan dolayi canim ciger geliştirici bir tane vurdular yarim saat sonra acil sezeryana alındım tansiyon düşmedi hep 18lerdeydi
Yeni_anne8001 30+1 iz daha hazırlamadım 🙈😀bi ara yaparım diye düşündüm bakalım o ara ne zaman gelecek 😀
_hayalname3 30+1 iz herşeyi yıkadım,ütüledim çantamızı da hazırladık çok şükür. git gide ağırlaşacağım için herşey hazır olsun istedim 🥰🌸
Miran_56 Bnde 33 haftalık oldum 2 gün önce dolap düzenini yaptım yıkadım katladim yerleştirdim çantayi da aklıma gelenleri üstün körü koydum tamamen eksikler bitene kadar artık iyice yerlestircem hazirlicam ne olur ne olmaz diyerek
Bebekdelisi SemaArin canım ben 28+4 bugun kapatıyorum kapatmadan tek tek atayım sana postu takıbe aldım ne kadar erken o kadar ıyı oncekınde erken diye oyaladılar 32 de direk doğum oldu bu doğumda riskli hasır dursun diyorum