SemaArin Dilo42 UNUTMAMAK İÇİN DAHA ERKN Bİ SAATTE VUR BENCE ALARM KUR BİDE MUTLAKA TV ÜNİTESİ NDE MASADA HEP OLSUN GÖZÜNÜN ÖNÜNDE
Fundasu Dilo42 bence yapın gün geçirmeyin derim. Bende kullanıyorum çünkü doktorum kesinlikle unutulucak bir şey değil mutlaka gün içerisinde yapılman lazım dedi.
Dilo42 SemaArin öyle yapayım o zaman korktum şimdi bende pıhtılaşma yok ama önceki sağlıksız gebelıgımden dolayı doktorum tedbır amaçlı verdi yapmıyorum o zaman 🥺
mimar_anne Dilo42 canım yapmasaydın akşam erken bir saate alırdın daha iyi olurdu senin için günde 2 defa fazla olabilir kan sulandırıcı sonuçta bu
mimar_anne Olmaz canım merak etme sen saatinden devam et ve mutlaka alarm kur ben o şekilde unutmuyorum bazen dışarda oluyorum yapamadığım günler oldu sorun olmuyor ama dikkat edin tabi
mimar_anne Dilo42 canım o zaman daha bugün yapma yarın erken bir saate al o şekilde devam et merak etme çok büyük dert edilecek bir şey değil benim de yapmadığım günler oldu ki bende pıhtılaşma var mesela yarın akşam 5 gibi yapabilirsin ben o şekilde devam ediyorum
Haticevrl Dilo42 canım akşam erken saatte yap unutmamak için ben akşam 9 da yapıyorum en geç yarım saat oynuyor sabahta coraspirin içiyorum bende pıhtılaşma var malesef
Dilo42 mimar_anne artık bir şekilde ayarlıcam canım ya insan korkuya kapılıyor napsam ne etsem diye bende korktum yaptım o saatte doktorumla bugün konuşurum bakalım o ne dıyecek
mimar_anne Dilo42 muhtemelen sorun olmaz yarın aynı saatte devam et diyecek doktorun da canım stres yapılacak bir durum değil merak etme
Dilo42 mimar_anne konuştum canım eski saatin de yani akşam 11 gibi alıyordum yine o saatte devam et dedi ama benim canım çıktı nerdeyse netliğe kavuşturana kadar stresten ☺️