Hayal02 Acee canım günaydın malesef şimdilik gebelik testi değil 🥺 ovülasyon testim bu twm anlamıyla açıklamayı bilmediğim için yardım istiyorum devamlı
Hayal02 SemaArin iki gündür yumurtlama gördüğümüz için ilişki oluyordu açıkcası bugün gecede değerlendirelim .. sizce çatlama olmuş mu acaba
SemaArin Hayal02 BENCE OLMUŞ CANIM BEN KENDİ DENEYİMİMİ SÖYLEMEK İSTİYORUM BENCE YUMURTLAMADA BİRLİKTELİK OLMAYACAK CATLAMA VE ERTESİ GÜN BİRLİKTELİK OLMALİ BEN DENEDİM YUMURTLAMA GÜNLERİ BİRLİKTELİL.OLDUHUBDA GEBELİK OLMADU ÇATLAMA VE ERTESİ GÜN BİRLİKTELİK OLDUĞUNDA ÇOK ŞÜKÜR TUTTU BEBEĞİM
Hayal02 SemaArin çok teşekkür ediyorum canım 🙏🏻 ama iki gündür ilişkimiz olmuştu bugün bekleyip yarını değerlendireyim ozaman
Lavinyaa8 Hayal02 dün yaşanilan birliktelikte de tutma imkani var benim 3 gün önceki tutmuştu ama bugünü de degerlendirmeye çalışın siz üst üste oldugunda da sıkıntı çıkmaz ilk gebeligimde de 3 gün ust uste olmustu sıkıntı cikmadi 😊
Hayal02 Lavinyaa8 vala içimi rahatlattınız bazı doktorlar bir gün arayla diyor bazıları üst üste diyor inşallah sonuç güzel olur 🙏🏻🙏🏻😌
arirangg Hayal02 Dün, bugün, yarın olacak şekilde 3 gün ilişki olmalı. ( eşinde sperm sorunu varsa dün ve yarın ilişki, bugün mola)
Hayal02 arirangg çok teşekkür ederim hep yardımcı olup yazıyorsunuz Allah razı olsun 🤍 bildiğimiz bir sperm sorunu yok o yüzden bugün de ilişki olabilir değil mi
arirangg Hayal02 Evet bugünü de değerlendirin. Canım bir de eğer olgunlaşmış şekilde bulabilirsen bu hafta her gün 1 tane avokado ye. Bebeğin olursa tutunmasına yardımcı olur. İnşallah hayırlı şekilde nasip olur