enesayazmoom Yoruldum artık haftalar dır gece uykusu uyumuyorum 😒😪 sabaha karşı 6 gibi uyuyorum 11 12 ye kadar kahvaltı yapıyorum yine uykum geliyor yine uyuyorum akşam 5 de uyanıyorum 😔 resmen yarasa oldum bu durumdan çok sıkıldım ben..
1Mom-baby enesayazmoom sende bendensin sabah 8 de uyuyorum 1 de kalkıyorum kahvaltı yapıyorum 🙂 sonra yine yatıyorum 6 ya kadar 😂😂 nolcak halimiz bilmem hep bi uylu hali
Didemesut enesayazmoom bende ağrılarsan uyuyamıyorum . Sağ bacağımda bi eklem sıkıntıso oluştu hamilelikte kırt kırt ses geliyor ne yürütüyor ne uyutuyor.🤦🏼♀️
Elif927 enesayazmoom İlk defa erken yatayım dedim biraz uyku bastırmıştı bi sese uyandım sabah altı zannettim meğersem yarım saat geçmiş gözler sanki sekiz saat uyumuşum gibi bakıyor 🤔🙈🙈
Merveballl enesayazmoom malesef ayni durumdayim suan ayaktayim uyuyamiyorum son aylari uykuyla gecir ararsin derlerdi de uyku yokki :))
enesayazmoom 1Mom-baby yatakta diken var sanki uyutmuyor oturma odasında TV bakarken uyurum diyorum koltuk yataktan da beter 😄🤣 öyle sabah ediyorum işte
Mrv_77_77 enesayazmoom aynı ben yatağa girince bi sıkıntı bi türlü uyuyamıyorum ama koltukta o kadar rahat uykuya geçiyorum ki hayır odam da tv var ama illa eziyet çekerek izlicem daracık koltukta
Asyabuse Ay nolcak böyle bu saat oldu yok uyuyamıyorum sonra kalkana kadar saat 1 oluyo herkes tepki gösteriyor çocuklar aç kalıyor hamilesin sabah erken kahvaltı etmelisin falan filan kim istemez ki yatar yatmaz uyumayı 🙄🙄
enesayazmoom Asyabuse eşime kalkıyor dum önceden ise giderken.. kahvaltı hatırlamasam da arkasından yolcu ediyor dum şu 2 hafta dır ne alarm sesi duyuyorum ne birsey sabahın 6 sinda uyursan 🤣😄 bazen hava aydınlanıyor öyle uyuyorum ki gözüme ışık vurmasından nefret ederim
enesayazmoom Didemesut benim De sırtlarim ağrıyor bacaklarım da da uyuşma oluyor du magnezyum kullanmaya başladım biraz iyi geldi bacak ağrılarıma kaç haftaliksiniz
enesayazmoom Elif927 o bende de oluyor bazen dalıyorum bir uyanıyorum yarım saat uyumuş oluyorum ve neden se o uyku yetiyor sanki öğlen de ne kadar çok uyusam da uykuya doymuyor vücudum yemek vs bile yapmak istemiyorum 🙄😪
Elif927 enesayazmoom Öğlen uykusundan da etkili olmaya başladı , öğlen bir saat uyuyan iki saat uyumuş gibi oluyor gece bir yarım saatlik uyku tüm sabaha bedel 😂🙈
Didemesut enesayazmoom 33 oldum magnezyum bana kâr etmiyor benim ortapediye gitmem lazımmış. Siz kaç haftalıksınız
enesayazmoom Mrv_77_77 biz eşimle oturma odasına yerleştik 1 aydır neredeyse 😄🤣 oda benimle beraber zavallım perişan oluyor koltuk köşelerinde
SemaArin enesayazmoom AH BACIM BENDE ÖYLEYİM VALLA SABAH 7 8 DE UYUYORUM AKSAM 4 5 DE UYANİYORUM ARTIK GÜNLER ŞAŞTI VALLA
Gaye_zeliha SemaArin Hepimiz ayniymisiz ben 1 hafta duzenli uyuyorum 1hafta duzensiz esim vardiyali calisiyor 1hafta gece 1hafta gündüz bende o olmadan yatamıyorum
SemaArin Gaye_zeliha BENİMKİDE AYNİ AKSAM 11 DE GİDİYOR SABAH 7 DE GELİYOR ONLA YATİYORUZ AKSAM 5 DE UYANİYORUZ 😂
Gaye_zeliha 1Mom-baby yaşadım ben de onun yüzünden boşanmaya karar vermiştim çok zor Allah yardımcın olsun valla
Gaye_zeliha Babylove91 deli gibi hemdee ayaklarım hep yorganın dışında ellerim ve ayaka altlarim yanıyor