ANNEADAYI0 Kızlar sezaryan sonrası 3 gün oldu tuvalete cıkamıyorum sizler bu durumu nasıl geçirdiniz ilaç kullandınız mı kaçıncı gün cıktınız tuvalete doktorunuz ne ilaçı verdi acaba
UmutsuzPolyanna ANNEADAYI0 yaşamadım canım ama 3 gün çok fazla bence hastaneye git kontrol edip lavman yapsınlar
prematureannesi_ ANNEADAYI0 bende zeytinyağ içtim bir tek sorunum kabızlık ıkınmaydı sezeryandan sonra mahvolmuştum artık sıvı gıdalar tüket lifli bir süre
ZMM8888 ANNEADAYI0 tuvalete çıkmadanmı taburcu ettiler sizi? Bnm iki doğumun da sezaryen doğum her ikisinde de idrar akışı gaz çıkması ve büyük tuvaletimi yapınca taburcu ettiler. Doğum yaptığınız hastaneye gidin enkazından lavman falan yaparlar
Selnay ANNEADAYI0 doktorum bana şurup tarzı bi kabızlık önleyici ilaç yazmıştı eve çıkarken bir süre kabızlık olabilir dye o çok iyi gelmişti doktorunuzla iletişime geçin mutlaka bir ilaç verecektir
Melekg Normal doğum yaptığım halde bnde büyük tuvaletime çıkamadım öldüm öldüm dirildim duphalac bide şurup var onu kullan Dr sorup canım çok kötü bişey ya durdukça taşlaşıyor içinde
Ebbruc ANNEADAYI0 ben sorun yaşamadım ertesi gün çıkabildim ama doktor çıkamadıysan ilaç vereyim demişti , doktorunuza söyleyin isterseniz
Sultan4141 Kesinlikle incir cok iyi geliyo bir de gun kurusu varya kayisinin koyu renklisi onu haslayip blendirden gecip gun boyunca kasik kasik tuketin birebir bunlar iyi gelicek ben cok cekmistim besinci gunu cikabildim