Gamzenrr Arkadaşlar 6+5 haftalık gebeyim yarım saattir kasığıma iğne batar gibi ağrı batıyor bacağıma kadar ağrısı vurmuş şimdi de karın ağrısı başladı bu beni çok korkutuyor kanamam yok ama elimde değil çok korkuyorum yaaa bilgisi olan yazabilir mi
Der_0 Gamzenrr Çok normal canım benim korkma adet gibi ağrılar olması olası bir durum kanaman lekelenmen yoksa endişe etme başka şeyler düşün 🥰şiddetlenirse parol harici ilaç atma sakın sağlıkla doğup büyüsün inşallah 🙏🏻
Gizemgksnmz Gamzenrr ben 17. Haftadayım hala devam ediyor kasık ağrılarım daha önce bu sebeple doktora gitmiştim doktor normal olduğunu rahmin genişlediğini ve hormonal değişikliklerin bu tür ağrılara sebep olduğunu söylemişti
Bulut2093 Gamzenrr progesteron kullanıyor musun ? Benimde ilk haftalarım sanciliydi. Doktorum o ilacı verdi. Risk almamak adına bir doktorunla konuş derim. Zaten bu ilac bebegin tutulmasını sağlıyor.
Gamzenrr Der_0 kanamam yok canım ama ilk bide uzun zaman sonra geldi ister istemez korkuyorum bi anda olunca daha çok korktum sanki adet olacam dedim
Der_0 Gamzenrr Ben hamile olduğumu öğrenmeden önce habire kontrol ediyordum adet oldum olacağım gibiydi 🥰endişelenme çok normal
1Pamuk Gamzenrr ayy benimde öyle oluyordu çoğu kişi o sancıları çekiyor hissediyor acı eşiğine bağlı canım benim korkma sen ve onlar yerleşme sancısı demişti doktor bebeğin iyi korkma oluşmaya çalışıyor sadece 😅💖öyle düşün tebessüm sebebin olur 🙏🏻🌸💞 sağlıkla gelsin minik benimki böbreklerinde büyüme var yeni doğdu duanı beklerim canım inşallah belki sizin kabul olur benden ziyade 🌸🙏🏻🥺 ameliyat gibi bakıyorlar
Gamzenrr 1Pamuk rabbim şifa versin canım hepimiz birbirimize dua edelim kimin duası kabul olur belli olmaz 😍
Gamzenrr Bulut2093 evet hamile kaldığım günden beri progestan fitil kullanıyorum doktorum verdi günde 2 kere atıyorum 1 saat kalkmama rağmen sonrasında akıntı da akıyor normaldir umarım