cansualisa Yeniannis_ dikkat et kuzum🌺🌺 aynen olabiliyor sıvıdan kaynaklı cıstennn anla açık renkse korkma🌺 sarımsaaa susuz kalmıssındırrr öyle öyle anlıyabilirsin
Elifkorler_16 1erkekkannesiiii iç karnın darsa demek ki ondan rahat edemiyorsundur rabbim yardımcın olsun 🥰
1erkekkannesiiii Elifkorler_16 amin 🙏 belki de karnım birdenbire büyüdü hızla son 2-3 ayda onun da etkisi var mıdır bilmiyorum
1erkekkannesiiii Elifkorler_16 Allah güç kuvvet versin bize gerçekten zor 🙏 öyle yapmaya çalışıyorum ben de her günün tadını çıkarmak lazım bu günleri özlerim belki de 🥹 iyi olsun bebeğim de gerisi önemli değil
Aselervam_41 1erkekkannesiiii normaldir canım bebek kendini kasıyor ve yeri daralıyor benimde 36 haftalik oldu bu hala devam ediyor
Elifkorler_16 1erkekkannesiiii büyük ihtimal oda olabilir ama sen yine de kontrole gittiğin zaman be şikayetin varsa bir bir doktora söyle o zaten sana yardımcı olur sende içini ferah tut
1erkekkannesiiii Der_0 o zaman ben söyliyim mutlaka ne olur ne olmaz böyle çok zor yemek bile yiyemiyorum su içsem şişiyorm yazık oluyor
Der_0 1erkekkannesiiii Söyle canım benim nidicard atınca yumuşar karnın rahatlarsın ama doktoruna danışmadan kullanma sakın Allah sağlıkla kavuştursun inşallah ❤️
HSena38 1erkekkannesiiii kendini çok yormuş yada ayakta çok Durmuş olabilirsin birde gaz olunca da sertlik oluyor normal ama korkma 🌸😊
1erkekkannesiiii HSena38 panda gibiyim vallahi gram iş yapmıyorum bi tek hareketsiz kalmamak ıcın azıcık yürüyüş yapıyorum gaz olabilir belki de 😫😫
Bguzeel 1erkekkannesiiii hiiç dert etme güzel canına 😊 gelecekleri vakit öyle güzel belli ediyolar ki kendilerini 🥰sabır ve sükunetle bekle 🌸 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah