Sevgii19 9 haftalık hamileyim cuma günü ikiz gebe olduğumu öğrendim şoklardayım ilk gittiğim doktor öyle bişi dememişti şaşırdım bide özeldi ben devlete öylesine gidip öğrendim
29102020--- Sevgii19 canım Allah bebeklerini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ben de şu an 32+5 haftalık ikiz bebek bekliyorum. Ben de öğrendiğim zaman çok şaşırmıştım. Ama çok güzel çok farklı bir duygu rabbim isteyen herkese nasip eder insallahhh
_peritozu Sevgii19 ilk kontrole kaçıncı haftada gitmiştiniz 9. Haftada normal geldi bana daha kücük haftalarda göremeyebiliyorlar
Kmelikem1 Sevgii19 hayırlı olsun bende 8. Haftada gittiğim doktora kendim dedim beta HCG hızlı yükseldi ikiz olmasın diye yok yok dedi, 12. Haftadavkendi eski doktorum gelmişti kanamam var diye gittim bebekler iyi dedi. O şok nasıl birşey biliyorum 😂
Betul0707 Canım benimde 4. Haftada tek kese vardı zaten çoğu ikizler sonradan ikiz olduğunu öğreniyor
SuperMom3 Sevgii19 bu akşam 30 haftalık oluyorum ikizlerimle benim ayrı kese olduğu için 6 . Haftada öğrenmiştim