Lolavie Kızlar merhaba fetal dna trizomi 21 yüksek risk çıkıp ardından amniyosentez yaptırıp yine yüksek risk çıkan varmı?? Ve bebeğini sağlıklı kucağına alan oldumu acaba😢
Gozdekubra3435 Lolavie canım bir tanıdığım anlattı, ikili testte, üçlüde, ayrıntılıda hep down demişler sıvı da almışlar yüksek down çıkmış. Ama aldırmamışlar bebek doğmuş maşallah turp gibi 😊
Pijamaskeliler Lolavie fetal dna testi en kesin olan test degilmiki☹ bende cvs yapıldı bebeğinde gelişmem geriliği başladı detaylı ultrasonda karnında ölçek dediler aldırmadım hale yaşıyor diğer hatnede twst yaptı parça aldılar plesantasi kalın anormalmis karnı 3 hafta gerideydi en son 24 haftamda 21 ile uyumlu çıkmıştı 20 gün oldu sonuçlar çıkmış aramalarını beklicekmisiz randevu vrcklermis bende merak ediom ne çıktı die ekranda organlar güzeldi ense burun kemiği de güzeldi ikili testimde güzel.ckmisti😞
Lolavie Gozdekubra3435 ah rabbim büyük diyorum🤲🏻🤲🏻🥺 böyle şeylerde var rabbim ol derse olur, tevekkül ediyorum🤲🏻
Lolavie Pijamaskeliler fetal dna yanılma payı varmış.. rabbim evladını sağlıklı kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin canım 🤲🏻 rabbimin hikmeti büyüktür
Pijamaskeliler Lolavie banada hep cvs işlemi benim yaptirgmi yanılma payi diyorlar fetal nie yaptırmadın o kesin die de ondan sordum bi da bi sürü para yaa yazik günah bendede bisi çıkmaz ise suyundan su alrz diolar aldirmicam valla zaten azdı suyu 🤦♀️
aasenaktas Lolavie yalnızca %1 ilk bir yanılma payı düşünüldüğünde gayet iyi bir sonuç çıkıyor bence. Çünkü ikilide %50-%50 diğerlerinde de oyan aynı şekilde artıp azalıyor. Durumu olan olmayan bebeğin rahatsız olması konusunda endişesi olan herkesin yaptırması gereken en net test
Lolavie Pijamaskeliler ben hem fetal hemde amniyosentez yaptırdım.. ama aklım olsa şimdi yaptırmazdım amniyosentezi.. eğer aldırma gibi düşüncen yoksa hiç bu risklere girme canım 200/1 tehlikesi oluyormuş karnından sıvı alınınca.. yer gök dua🤲🏻
Pijamaskeliler Lolavie ay yok yok bu yaptırdığım işlem bile riskli idi söylediler zaten kasıktan girip beslenme yerinden parça aldılar duşun yani nasıl cesaret etmissem çıkınca ordan ağladım agrım sizin olmadı acıda hisstmedim ama pskolojisi yetti genetikçi ısrar etmişti smdi eğer bisi çıkmaz ise asla diğerini yaptirmicam yeter yani 🤦♀️
Lolavie Pijamaskeliler sen içini ferah tut canım.. sen üzülme oda üzülmesin.. baksana yaşamaya çalışıyorlar.. rabbim kolaylaştırsın sağlıkla gelsinler🤲🏻🌸