cerenarslan11 2 gün önce gittim kontrole bu gece itibari ile doğumun beklendiği gündeyiz 2 gün önce bebek kanala inmiş ve 1 cm açıklığım vardi sonra 2 gündür kasıklarımda baskı ve acı hissediyorum sizce açılmam ilerlemiş midir? Yarin tekrar gidicem muayeneye
BusraDsmirsoy cerenarslan11 inşallah doğumun çok güzel geçer ve çok kolay olur Allah’ın izniyle. Sancılarında var mı ?
Annesininportakali53 cerenarslan11 1 cm acilma parmakla olcumde oluyor zaten canım ilerlemeye calis bol bol çömel kalk sık sık ilişki olsun rahim yumusasin ben de 38 haftalığım 3 gün önce gittiğimde bebek kanalda dedi tamamen haftaya gelir dedi hala bekliyorum gelmesi için haftası var diye acele etmiyorum ama kanalda bazen bebekler 2 hafta sonra da gelebiliyormus inşallah kendiliğinden gelir de acikligin artmıştır ben bile heyecanlandim
cerenarslan11 gokce66 ahahahsh😂bende çok heyecanlıyım ne yasicam nasil olcak ilerlicek diye insan hayret ediyo ne cabuk geldik bu zamana diye🥺❤️
cerenarslan11 gokce66 ozamandan sonra bana çabuk gecti gibi geldi en son 99 gün kaldi diye paylaşmıştım şimdi 0 oldu😂
cerenarslan11 gokce66 emin olun o gün geldiğinde sanki cok çabuk geçmiş gibi hissediyor insan yani bende öyle oldu🤗😂
cerenarslan11 BusraDsmirsoy amin inşallah evet sancı yaşıyorum ama şöyle hiç gecmeyen bel agrisi anlik vuran ağrı acı ama belli bi süre aralığında değil henüz yani düzenli ritmik değil 🤗
BusraDsmirsoy cerenarslan11 inşallah güzel doğum haberlerinizi alırız rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin dua ederim sizin için ❤️
cerenarslan11 BusraDsmirsoy aminn inşallah cok teşekkür ederim rabbim hepimize sağlıklı,kolay dogum nasip etsin inşallah 🥰
cerenarslan11 Annesininportakali53 yarin tekrar muayeneye gidicem sabah 9 da yine muayene edilecek 3 günde inşallah açılma ilerlemiştir ya 🤗