Tgcedlbdk Merhaba 1,5 hafta önce düşük yaptım Ve hâlâ kanamam var sizler yapan arkadaşlar sizin ne kadar sürdü ve kaç gün sonrası cinsel ilişkiye girmek daha sağlıklı
KaybolanYildizlar Tgcedlbdk benim kanamam 10 gün sürdü 2 hafta tamam olduktan sonra ilişkiye girdim. Bana doktorum korunmayı önerdi. Ben de ilişkiye girerken hep korundum düşük sonrası
Jeonxx Tgcedlbdk benimde 5 gün sürdü normal adet olmuş gibiydim bittikten sonra aynen normal hayata devam ettik
Perafeda Tgcedlbdk benm ilk düştüğümde 20 gün kanamam oldu iltihap oluşmuştu karnım 9 aylın gibi şişmişti çok agrım ve rahmimde yanma hissi vardı. İkinciyede 10 haftalık düşük yaptım doktorum çok iyiydi hiç kanamam olmadı sadece ilk gün bi iki damla geldi
Bilinmiyor_25 7 gün sürdü adet gibi kesildim kendimi iyi hissettiğim zamanda ilişkide bulundum 2 hafta sonra hamile kaldım 😂 düşükten sonra hamile kalma şansı yüksek oluyor
krdelen41 Tgcedlbdk benim kanamam nerdeyse 20-25 gün sürdü ama çok düzensizdi bigün kahverengi leke şeklindeydi bigün gelmediğide oluyordu bigün aşırı kırmızıydı falan 25.günden sonra bitti 43.günde adet oldum