Herkese merhaba ,
Bugün kafam çok rahat bir şekilde çatı muayenesine gitmiştim daha önce burada pozitif çatı muayenesi tecrübelerini istemiştim ve çok içim rahatlamıştı. Normal doğumu inanılmaz isteyen biriydim yaklaşık 6 aydır mental olarak kendimi buna hazırlıyorum…
Şuan 36+2 yiz bu arada.
Bugün doktor çatı muayenesi yaparken fazlaca kastım kendimi hamilelikten öncede vajinal muayeneyi çok seven biri değildim zaten ama katlanabileceğim birşeydi ayda yılda bir.
Bugün parmak muayenesi ve yumruk ölçüsünden sonra doktor çatımın dar olduğunu iç kemiklere de kendimi kaptığım için hiç bakamadığını söyledi. Normal doğumda zorlanırsın 10 saat sancı çekip bebeğin kafasını çıkaramayabilirsin dedi.
Bu zamana kadar doğumla ilgili çok kaynak okudum ve bir kadının çatı muayenesi olamaması doğuramayacağı anlamına gelmiyor bunu biliyorum ama etkilendim bu konuşmadan
Doktorumu çok seviyorum ama kendimi kastığım için mi uğraşmamak için sezeryana mi yönlendirmek istedi bu düşünceden kendimi alamıyorum.
Moralim çok bozuldu , motivasyon ve tecrübelerimize ihtiyacım var… Bugün kendimi neden kastım benim için doğru olan ne hiç bilmiyorum