Ygtzynp hilalmami bikaç kere tekrar söyledilerse değişmez o zaman.ilk kez baktırdık erkek dedi.bir iki kere baktırıp öyle emin olayım bende
Ygtzynp melegimmm_ kız denip erkek doganı duymustum ama erkek denip kız dogan duymamıstım.Erkege benzetti kesin erkektir değişmez diye düşünmüştüm açıkçası.sağlıkla gelsin bütün bebişlerimiz inşallah
melegimmm_ Ygtzynp vallahi bunda öyle dedi hatta bir oğlu var kızdan önce kız çok istiyodu doktor 6 aya kadar erkek dedi sonradan kız dedi gerçekten tuhaf ama öyle🤷♀️
Ygtzynp melegimmm_ ay benimde bir oglum var süpriz olup kız derlerse sonra diye bi heveslendim🙈 Allah saglıklı hayırlı etsin öncelikle
Azra41 Ygtzynp 13+4 TE kız denildi hiç değişmedi erkek için bilemedim 🤷 bence doktora bağlı yanılma payı ya ..
Ezgikrkl Ygtzynp Benim 15ci haftada kız gibi dedi 17ci haftada erkek dedi 20ci haftadayim kız dediler benim çocuk 2 hafta da bir cinsiyet değiştiriyor galiba 😂
Ezgikrkl Ygtzynp Hazırlık yapmaya kalksam ne alacağım ki dimi doğurduktan sonra belli olacak böyle giderse
Ygtzynp Ezgikrkl bu yorumları görünce bende acaba dedim açıkcası.Gittiginiz doktor devlet hastanesi mi orada cihazlar pek iyi olmuyor,detaylı da netleşir durumunuz
Ezgikrkl Ygtzynp Evet devlet hastanesine gidiyorum ama çocuk bacaklarını kapattığı için görünmüyor ☺️
Ygtzynp Ezgikrkl sıran gelmesi yaklasınca tatlı bişey yiyip su iç hareketlenir o zaman.inşallah en kısa zamanda netleşir