Biricik_1 Mervecimm 2 normal doğumum oldu Çok şükür kolay geçti😊 Doğuma yakın sık sık yürüyüş merdiven inip çıkıoyordum. Hurma yiyiyordum bide meryem suresini bol bol okuyordum. Sende dene inşalah bir avazda sağlıkla kucağına alırsın
Asel01 Mervecimm bol bol yürüyüş yapın, merdivenleri kullanın, hurma yiyin, Meryem sûresini okuyun yada tlfdan hergün açın haaa bide ben doğumdan önce mutfak dolaplarını silmiştim 🤭 1hafta sonra da doğum yaptım zaten 🤣
Evinblgl Mervecimm benim çatim çok dardı herşeyi yaptım ve asla kolay olmadı sadece epidurali bulandan Allah razı olsun
Mervesya Mervecimm kendini kasmamak hurma yedim merdiven ciktim ettm ama dogum aninda kendimi cok kastigim icin acilmam gec saatlerde oldu dogum dalgana(sanci) odaklanma bebegine odaklan vucudunu rahat Birak en buyuk tavsiyem
NeseA 4 normal doğum yaptım hepside biraz sancilı ama cabuk oldu.. ben çok hareketli bi kisiyim sürekli öyle uyumam uzsnmam ondan kolay oldu galiba
NeseA Mehtapca06 Rabbim olmayana versin inşallah🤲🏻 bebeğim 6 aylık burdan gidemedim:) Rahatsız olduysan giderim canım😂😂
Mehtapca06 NeseA yok estağfurullah rahatsız olmak ne haddime valla helal olsun iki tane ile hayatım nanay 4 baya iddialı 😂
Evinblgl Mervecimm çatim dar olduğu için sadece ikinirken biraz zorluk yaşadım onun dışında hiç sancı çekmedim çok iyiydi