12Kbra12_ Kızlar 3 4 saat önce nisanım geldi o sırada bel agrım vardı ama suan yok bebegim hareketli sancımda yok gitmek istemiyorum hemen suni sancı verirler diye ama aklımda kalıyor ya lavaboda su gelirde anlamazsam diye ilk gebelik bu arada
Taricat 12Kbra12_ nolur nolmaz bir git bence kuzum nst çekilsin bebeğin kalp atışları normal mi sancı çıkıyor mu vs bir bakilsin hemen suni takacaklarini sanmıyorum
Zykbrkty 12Kbra12_ ama günün daha varsa suni sancı vermwzler hemen için rahat etmesi için git istersen acile
Zykbrkty 12Kbra12_ bi risk durumu yoksa auni sancı vermwzler beklerler en az 40 haftaya kadar bende 39+1 oldum daha ne suyum geldi ne nişanım🥺
Denizbrhn 12Kbra12_ benim nişanım gelmişti doktora gittiğimde 48 saat içinde gelebilir demişti ertesi günü doğurmuştum
Burciin19 12Kbra12_ doğumdan üç dört gün önce geldi nişanım. Suyunuz gelse anlarsınız bacaklardan akıyor 🫠 suni sancıyla doğum yaptım o kadarda korkutucu değil merak etmeyin. Sadece suniyle üç saatte doğum yaptım
12Kbra12_ Burciin19 yaa bekliyim o zaman gitmiyim peki o süre icinde nasıldı hareketleri felan cokmuydu azmiydi tuvalet hissiniz geliyomuydu
12Kbra12_ Zykbrkty benimde olmasaydı kilosundan haftaya gun vercekti canım doktoru aradım bekle sabaha kadar dedi
Busracyhn 12Kbra12_ suyun gelirse anlarsın canım merak etme ben nişanı fark etmemiştim ilk gebeliğimde suyum geldi sancım olmadığı için tedbir amaçlı yatırdılar 24 saat sonra doğurdum tavsiyem bir git doktora sonra evine dön
12Kbra12_ Busracyhn koyde oldugum icin hemen goturecek biri yok canım hataydaki doktorumu aradim bekleyebilirsin sabah git dedi
1erkekkannesiiii 12Kbra12_ arkadaşımın suyu idrarı ile birlikte yavaş yavaş azalmış ve bitmiş. Riske atmayın herkesin suyu fooş diye gelecek diye bisey yok. En azından doktorunuza yazın nişan geldi diye. Riske atmayın derim canım ilk gebelik olduğu için insan da bilgisizlik oluyor benim de ilk gebeliğim bir şey yaşarsam hemen giderim korkarım 😫😫