Yaz Kısalığınız kaç santim ? Bende de aynı şey vardı doktor ayrıntılıda kısa demişti fakat başka doktora göründüğünde sınırda olduğunu söyledi 35. Hafta olacak inş henüz doğurmadım ama ilki erken doğmuştu 36 haftalık ☺️
GmzCml Yaz 3 cm demişti doktor o yüzden ilaç verdi progestan ve hiç bir iş yapmamamı söyledi dikkat etmemi söyledi ne zamana kadar devam edecek böyle hiç bilmiyorum insan üzülüyor da bebeğine birşey olacak diye ☹️
Muhammedamine GmzCml 3 cm le erken doğum olmaz canım 2.5 altında böyle bir risk var . İlacını düzenli kullan 24 saat yatmana gerek yok stres olma
GmzCml Muhammedamine doktorlar da hiç hamile psikolojisi düşünmüyorlar insan endişelenme korkma diye birşey söyler inanın insanın aklıyla oynuyorlar
Muhammedamine GmzCml her zaman en kötüsünü söylerler benim şu anda 32 mm her işimi kendim yapıyorum sadece yorulduğumda dinlenirim ilaç içmiyorum böyle bir riskten de bahsetmiyorlar bana 28+2 haftalık hamileyim bende
GmzCml Muhammedamine bana 21 haftalıkken söyledi doktor 30 mm olduğunu şuan 24 haftalığım 2 haftadır düzenli kullanıyorum bi sonuç alamazsam bırakıcam ilacı
Muhammedamine GmzCml İnşallah iyi gelir canım ama sen yinede kafana göre bırakma ilacı zararı yok progestanın