Guzelanne56 ebruozeser bence yorganı ve nevresim yalınının aynı anda alın çünkü ben besıge göre yorgan aldım ama yorgana göre nevresim yakımı bulamadım yorganı besıge her türlü uydurursunuz ama nevresim takımını zor
toffeenut ebruozeser yenidoğana yorgan önerilmiyor, ilerisi için kullanıcam derseniz 100×150 ya da 95×145 alın. Standart bebek nevresim ölçüsü bu çünkü.
sersss ebruozeser standart bebek nevresim ölçülerine göre yaptırdık biz şu an hatırlamıyorum net ölçüyü ama hemen kullanmayı düşünmüyoruz ilerisi için
Guzelanne56 advice ciddi mısınjz ben yorgan aldım ıyıkı denk geldim size ne kullanmamız gerekıyor peki Allah korusun cok korktum ilk gebelıgım olduğu için hali ıle doğru sandığım şeyler yanlış olabılıyor
Burciin19 Guzelanne56 merhaba uyku tulumu kullanabilirsiniz oda sıcaklık derecesine göre seviyeleri oluyor tog diye geçer. ☺️
ebruozeser Guzelanne56 solunum açısından kıvrılırken falan üzerine çekerse boğulma riskine karşı kullanılmıyor diye biliyorum
Basakozbek Yeni doğan bebeklerin yatağında oyuncak yorgan yastık vs hiç bişeyin bulundurulmaması gerek diye biliyorum
ebruozeser Anne yanı portatif beşikte kullanmayacağım zaten birde ayrı beşiği boş durmasın nevresim geçireyim diye düşündüm o yüzden sordum :)