Mervegc Hamilelikte genelde her yerden kilo aliyoruz ya ilk baslarda. Ben gebeliğinin sonunda olanlarda hep sadece göbek olduğunu görüyorum sanki diger yerleri hic yok gibi. Bunu yasayan ya da gebeliginin son haftalarinda olanlar aydınlatabilir mi?
Stoppedstar Mervegc 37 haftalığım. 9 kilo aldım. Arkadan bazen önden bile belli değil. Öne doğru giden kocamaaaan bi göbeğim var ama. Üç kiloyu son iki haftada aldım nerdeyse bir de. Göbeğim açıkta kalsa da eski tişörtler sweat leri giyiyorum. Bebeğimin kilosu azcık önde. Sanırım güzel kilo aldım
mertveannesi2211 Mervegc 40 haftalık oldum bugün arkadan hamile olduğum belli değil sadece göbeğe gitti aldığım kilolar
meraklianneadayi23 Mervegc Bende ilk başlarda çok hızlı aldım şuan 25.haftamın son 2 günü 11 kilo aldım toplamda alınan kilolar hemen gidiyor büyük kısmı önemli olan sağlık ❤️
mertveannesi2211 Mervegc ilk başlarda her tarafa gitti benimde çok kilo aldım doktor da dikkat etmemi soyledi bende son üç ayda tam bebeğin gelişim vaktinde sadece bir kilo aldım öyle olunca sanırım vücuttan verdim göbeğe gitti 🙂
Mervegc meraklianneadayi23 meraklianneadayi23 evet öyle tabi. Benim ilk haftalar iştahım aşırı açıktı o yaktı beni :) yine iyi kilo almışsınız bence biraz duraksadı mı bu sira kilo almanız?
meraklianneadayi23 Mervegc Aslında ben 23.haftamda toplam 11 kilo almıştım fakat 1 hafta boyunca kustum sürekli mide bulantım çok oldu 2 kilo verdim geri 2 kiloyu aldım 1 hafta içinde 🤭 Yani düzenli şekilde kilo alımım devam ediyor
Mus_mutluu Ben 33 haftalik ikiz hamileyim sadece karnim buyudu cok kiloda almadim karnimda çok buyumedi tek bebek gibi insallah biraz buyur karnim