yagizegemom Kızçeler güvendiğiniz memnun kaldığınız Instagramdan veya Trendyoldan alışveriş yaptığınız sayfalar var mı kıyafet için. Bir çok sayfa var ama aldığım zaman dandik bişey çıksın istemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim 🫶🏻🌸
Bortubocek yagizegemom trendyolda toffers markasinin alt ust yenidogan takımlarıni aldim gayet guzel geldiler
1Gunes yagizegemom pierre cardin biorganic takımları mymio cigit bibaby bunlar güzel markalar üründe aldım çok kaliteli.
Ikigozumuncicegiii yagizegemom lolons vâr çok korkarak aldım ama çok güzel çıktı ürünleri Instagram da birhayalbirbebek var burdan da aldım Onun dışında e bebek ve LCW hep
Dioz yagizegemom alırsanız kaliteli de aynı zamanda kaymak gibi 3 tane 2li takım aldım giydirmek için sabırsızlanıyorum
yagizegemom Bende Ciciş Bebe diye bir sayfa keşfettim kızlar bakmak isterseniz fikir olur belki sizede 🌸
Deletedmom987 Minicity den aldım daha önce. Bir de lcw uygulamasını indirin sürekli indirim kuponu veriyor ve kiyafetleri guzel
sumosbaby Instagram da ugurlubebe ve jammybaby var onlardan gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz