emirtosveannesi Kizlar kalça ağrısıyla nasil baş ediyorsunuz kronik bir kalça ağrım var elim kalçamda geziyorum resmen evde g.tum g.tum diye dolaniyom sjsjs Magnezyum da kullanıyorum ne olcak bu böyle ?? :'(
yagizegemom emirtosveannesi baş edemiyorum maalesef 🤦🏻♀️ 21 haftalık hamileyim 10. Haftadan sonra bi başladı geçmedi çok ayakta durunca yürüyünce aynı pozisyonda oturunca canım çıkıyo resmen ağrısından 😒 ilaçta kullanmıyorum ben 🙄
1erkekkannesiiii emirtosveannesi hahahah üstte kalsın bi ben değilmişim bunu yaşayan🥹😁😁kocama masaj yaptırıyorum valla başka çare bulamadım çok da ayakta durmamaya çalıs canım
E34lif emirtosveannesi ayy canımm valla bende oyleyım 36+4 deyim şuan 29 uncu haftadan beridir kalcam ınanılmaz agrıyor hatta tam kuyruk sokumumun oldugu yer bızım buralarda pöçük derler tam orası. Ama beni öldürüyor nasıl geçicek bilmiyorum da artık korkuyorum hayatım boyunca bu agrı benle kalıcak dıye
tsmmst emirtosveannesi of bende de var özellikle sağ kalçam. Belimle kalçam arası bir yer sanki iğne vurulmuşum da kramp girmiş gibi yatarken ağrır kalkarken ağrır gece dönerken uykumdan uyandırır 🥹 bazen öyle bi oluyor ki yürüyemiyorum basamıyorum sağ bacağımın üstüne düşecek gibi oldum birkaç kez. İyice ağırlaşınca ne olur halimiz bilmem…
Zeynep2323 Ya bende de çok oluyor kalça kemiğimde tam da eklem noktası o kadar sancılanıyor ki kramp gibi. O an hareket bile edemiyorum.
emirtosveannesi Zeynep2323 evet sancı gibi kramp gibi değişik biseyler oluyor sanki Bi çıt dese rahatlayacak kuyruk sokumum ahahaah
Eclipse3 Bende ayni durumdayim bir turlu gecmiyor sag bacagim bazen kitlenip kaliyor . Tam kalcada degil kuyruk sokumu cok agriyor magnezyum filan malesef gecirmedi
yesillimonn emirtosveannesi Benimde sol kalça tarafım kötü daha 9 haftalıgım birde,Oğlum da daha geç başlamıştı bu hamileliğim de daha erken başladı 😑