Niss1 Kızlar 35+3 olduk erken doğum riskimiz var bugün bebek hareket ettikçe vajinada baskı ve ağrı hissediyorum çok şiddetli normal mi sizlerde oldu mu doğum yakın olduğu için mi
1erkekkannesiiii Niss1 bebek kafasını aşağı dönünce öyle ağrılar baskılar oluyormuş. Bebiş kanala girdi mi ne dediler en son canım
Derya_gumus Niss1 ayni seyleri yasiyorum 34 haftamdayim hatta gecen gun buna benzer post acmistim bebek hareket ettikce o kadar cok agrilarim oluyor ki kasikta ve vajinada ara ara yogunlasip hafifliyo benim 3 gundur oyle kontrol gunumu bekliyorum valla
zilhan Bende 34+3 hafta gebeyim , bebeğimin kafası 34 haftama girdiğimden beri baş aşşağı geliş şeklinde vajinam da baskı ara ara ağrı var zorluyor bazen
Niss1 zilhan benim normalde yoktu 32. Haftada döndü ama bugün ayrı bir baskı ve ağrı hissediyorum anlayamadım 🤦🏻♀️
Elisinannesi06 Bende de aynısı oluyo ve doktora sordum bunlar nolmal dedi ve doğum sancısı ağır bu kadar hafif değil dedi ben ilk hamileligmde sancı çekmedim için bilmiyorum bebeğin suyu geldi ve acil sezeryan oldum o güzel doğum sancisini bilmiyorm