Nurfatma1 Adetten 6 gün önce peçeteye silince gelen kahverengi leke geldi ertesi günde ondan daha açık bi renk geldi sonra olmadı sizin ne zaman lekelenmeniz oldu ?
1erkekkannesiiii Nurfatma1 yerleşme kanaması diye bir sey yoktur canım. Ben tam regl olacağım gün lekelenme oldu. Annem de yerleşme vs demişti ama doktor ‘öyle bisey yok gebelikte olan her kanama tehlikelidir’ dedi ve 30 haftadır progestan kullanıyorum 😥
babysahin 1erkekkannesiiii bende de 6. Haftamda oldu bebek yerleştiği için oluyor ama şu an gebesin az da olsa her kanama risktir dedi bana da önce iğnesini yaptı ve progestan verdi 1 hafta kullandım çok fazla yan etki yaptığı için sadece kanama olunca kullanacağım
xzeynepdemir Nurfatma1 inşallah Allah razı olsun 🙏 herkes sağlıklı kucaklarına almayı nasip etsin inşallah
1erkekkannesiiii Nurfatma1 tedbir amaçlı canım Allah’a sukur bisey olmadı sonradan ama yine de ıcıyorum 🥹
Nurfatma1 Semanur-51 benimde sadece peçeteye geldi ilk defa böyle oluyo inşallah bende hamileyimdir 🤲
Pemberuya Nurfatma1 canm benim ilk gebeliğime 6 gün kala lekelenmem oldu ama düştü çünkü lekelenme iyi değil bunu da yeni öğrendim şükür lekelenme sancı vs sorun yok şuanlık