Armess_loya ysmnkrc sol üst köşede 3 çizgi var orda resim yükle yazıyor. Ordan resim yükle yapıp linki kopyalayıp buraya yapıştır canım, silik çizgi ise teste devam et canım koyu çift çizgi olması lazım ❤️
ysmnkrc Armess_loya canım başka bir sohbet açtım oraya attım resmi oldu bakabilir misin müsait olduğunda 😘
Ayezhanim Deletedmom_85 aynn canım kusura bakma yazmamisim yumurtalam olmuş bugün ki testi atayım birazdan onu da yorumlar misin 💕
Ayezhanim Deletedmom_85 ustekki iki koyu dün yaptığım testler biri 17 civarı diğeri geç saatlerde altakki ikili bugün yaptığım testler en alttaki de bir saat önce işte
Deletedmom_85 Ayezhanim silik çıkan mı yeni yaptığın? Fotoğraf ters duruyor. Düz çevirince altta ki silik çıkan. O mu?
Ayezhanim Deletedmom_85 yok canım en silik olan en üstteki bana göre sende nasıl açılıyor bilmiyorum o ilki yumurtalama öncesi yani ama en koyu görünen ilk iki dün altakki ikili bugün en alttaki (çok silik olan değil ama )bugün bir saat önce yaptığım
Ayezhanim Deletedmom_85 ufak ufak böyle adet sancısına benzer sancım oluyor sadece 🤷🏻♀️çatlama mi acaba
Deletedmom_85 Ayezhanim yarın daha silik çıkar çatlamış muhtemelen. Bilmiyorum ki bende hiç Yumurtlama ağrısı olmazdı belki sende oluyordur olsun kız ne olcak
Ayezhanim Deletedmom_85 olsun olsun ama yine hüsran olacak gibi geliyor bu ay doktorsuz deneyim dedim rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah ikimizin de ayı olur bu ay isteyen herkesin de
Deletedmom_85 Ayezhanim amin inşallah canım benim Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın Sen hiç tedavi vs bir şey gördün mü?
Ayezhanim Deletedmom_85 oype valla canım gercekten kısır döngü her ay negatif her klomen ve ovitrelle 🤦🏻♀️
melikeyldz_05 ysmnkrc Bende ovulasyon testi kullanıyorum Bir Gebenin Günlüğü sayfası var Instagram da ordan almıştım ve attığım her mesaja cevap veriyor ister bak sayfaya