Hicret12 36 haftalik hamileyim. Bazen kasik ve bel agrilarim oluyor vajinamda batma hissi oluyor bu iki gündür. Sizlerde oluyor mu ? Ve neden oluyor ilk gebeligim. Acaba açılma mi oluyor cunku gunde 6 adet hurma tuketiyorum ve pelvik egzersizleri yapiyorum.
DevriminAnnesi Hicret12 35 olucaz 00:00 da 2 gündür özellikle bugün yoğun bi şekilde vardı bu belirtiler doktorum normal dedi yaşanır bu haftalarda dedi Rabbim kolaylık versin 🥰🤲🏻
Vildan53 Hicret12 bende 36 +5 nst de sancı çıktı bugün belimden sancı vuruyor bebeğim çok katılıyo ve adet ağrısı gibi ağrı yaşıyorum sizde nst de sancı çıkıyor mu
emirtosveannesi Hicret12 35 haftaligim bende de oluyor hatta zaman zaman düzenli kasılmalar meydana geliyor kimi zaman kasigima bıçak saplanır gibi oluyor bugün kontrokum vardj kesin nst de sancı çıkar diyerek gittim ama çıkmadı doktorum da yalancı sancılar yaşıyorsun dedi bu yalancıysa gerçeğini tahmin edemiyorum artık yani gayet normal canım hiç korkma açılmama bile bakti doktor şikayetlerimi anlatınca ama açılma falanda yoktu bebek kanala da girmemiş tamamen yalancı sancı yani