527896dilek Kasık ağrım ve migdem şişiyor karın yanım agriyo kasığımda iğne batar gibi oluyor sırtım ağrıyor yarın test yapicam
arirangg 527896dilek İlk hamileliğim 10 hafta sürmüştü. Ve boğazımda tıkanıklık hissi oluyordu hamileyken. Sanki boğazımda bir şey kalmış da bir türlü aşağıya inmiyor gibi. Bu hamileliğimi henüz öğrenmeden aynısı oldu. Oradan anladım hamile olduğumu. Onun dışında başka belirtim olmadı. Ara ara adet ağrısı sadece
Pemberuya 527896dilek ilk gebeliğim 8 hafta sürdü onda da sağ kasık ağrım oldu kabız oldum o düştü ama. Bunda da tam tersi ishal, kusma , karın ağrısı şiddetli şekilde oldu bide baş ağrısı bende ondan anladım test yaptım pozitif çıktı canm. Rabbim sana da nasip etsin💞
Meridaily Pemberuya yaa ishal kusma mide bulantısı ve aşırı halsizlik yaşıyorum. Üç gündür böyleyim ve iyileşemiyorum. Adetime 4 gün var. Sizin kaç gün önceden böyle olmuştu?
merveyusuf60 Pemberuya ayy bende aynı bir geliyor gdiyor şuan oatliyack gibiyim ilaç almak istemiyorum
-ezgi- 3 4 gün sebepsiz baş ağrısı, Mıyışıklık+ uyku isteği+uyuya kalma(hayatta uyuya kalmazdım), Bir hafta süren göğüslerde sızlama+ patlayacakmış hissi, Regl ağrısı , Reglim 3 gün gecikince evde testle öğrendim, 19. Haftadayım
leylaninpembemontu Adetim geçeli 1 hafta olmuştu üşütünce vs adetim 1 hafta gecikir genelde normal diyip test yapmamıştım ama o hafta severek yediğim yemekteki baharat midemi bulandırınca şüphelenmiştim