Shebaby Bende okudum canım benim hayırlısı olsun abimin bebişi de o hafta geldi küvöze bile girmedi kilosunu da 1 buçuk ayda tamamladı hiç stres yapma dicem yapacaksın illa ki ama Allah yardım eder 🌸
Valide-Sultan-61 teacherozlem okudum canım çok stress yapma Rabbim en doğrusunu bilir verir sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah 🙏
teacherozlem Valide-Sultan-61 @Melihaklc @Sulezeynep @Kuzucugunannesi @Anonim12 Allah’ımmm hepinizden razı olsun ve ne muradınız varsa versin o kadar güçlü hissediyorum ki şu an hepiniz sayesinde bu posta yorum yazan tüm arkadaşlar hepiniz iyi ki varsınız rabbim tüm evlatları korusun inşallah
teacherozlem Elif927 Allah razı olsun canım ben çok olumlu düşünüyorum Allah’ın izni ile pazartesi inşallah sağ salim çıkacağız en az 36-37yi tamamlayacağız inşallah hep böyle pozitif düşünmeye itiyorum kendimi
teacherozlem sahin17 Allah hepinizden razı olsun burda bana ve bebeğime dua eden herkesin ne muradı varsa versin inşallah
Gokcemm11 teacherozlem Hiç korkma doğsa bile küveze girer çok düşük haftalarda değil içini ferah tut bende 32 de doğum yapmıştım küveze girmişti ama çok sağlıklılardı 👼
teacherozlem Edau9 çok sağ ol canım düzenli ve sanırım en az 80di göstermedi doktorum daha da strese girmim diye ama 80i gördüm en az hatta sen nasıl bu sancı ile durabildin dedi duramadım ki iki gecedir sabaha kadar hiç uyumadım
teacherozlem Deletedmom_30 sağ ol edanurum Allah razı olsun burdan tanıdık gönül bağı kurduk çoğu arkadaşla hepiniz iyi ki varsınız