TeoMom Sehrbnon122 Çok sevindim canım şükür kavuşturana bundan sonra inşallah hep beraber olacaksınız yavrularınla🙏
Meresss Sehrbnon122 gözümden yaş geldi çok sevindim canım darısı bekleyen herkesin başına inşallah sağlıkla büyüt bundan sonra herşey güzel olur evinizde inşallah
ecemila Sehrbnon122 çok sevindim gerçekten şimdi bi bakayım ne yaptı çıktılar mı dedim görünce ayrı bir sevindim Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🥰🧿
EzgiKly Sehrbnon122 forumda bir kaç kez yazılmıştık bende kız ve erkek ikizlere hamileydim. Merak edip dogurdun mu diye baktım🤗 biraz erken olmuş ama kavuşmuşsın bebeklerine. Bende 20 eylülde dogum yaptm. 35+2de. Küvozden çıktı mı bebişler durumları nasıl?
Sehrbnon122 EzgiKly cok şükür canım kucagımda lar suan ikiside Allah bagıslasın seninkileri de erken geldiler ama buna da şükür diyelim seninkiler nasıl sen nasılsın
Bebekdelisi Sehrbnon122 yatıyorum canım 25 haftadan berı 29+1 olduk dayanırmı daha n eladan tutarlar bılmıyorum kuzum
Bebekdelisi Sehrbnon122 canım dr 30 H karar verıcek ama dayanacak gibi degıller hoş acılma 1 cm kaldı ama kasılma devam sancı
Sehrbnon122 Bebekdelisi yaaa bisey olmaz insallah kuzum benimkiler de 30 haftalık oldular cok şükür suan kucağımdalar