Seevda58 20 haftada sonra kac kılo alınıyor kızlar Ben kılolu hamıle kaldım 17 haftadır hıc kılo almadım 20 ye kadar almasam sonra kac kılo alırım merak edıyorum varmı bır bılgınız
Bbilim118 Seevda58 vücuduna bağlı cnm çok yersen vücutta almaya meyilliyse alırsın son 1 ay kala 10 kilo alanlarda var 9 ayda ⅚ kilo alanda
Nsrn1 Seevda58 ben de kilolu hamile kalmıştım. 14.haftaya kadar 4 kilo verdim. 38+5te +6kg ile dopuma girdim. 18.haftaya kadar kilomu korudum, sonrasında yavaş yavaş aldım o verdiğimi de.
yinehamile Seevda58 kilo alimi genellikle 20. Haftadan sonra oluyor ben de kilolu hamile kalmıştım 20. Haftaya kadar hiç almadım 20. Haftadan 41.ye kadar toplam 10kilo almıştım.
Peerii Seevda58 diyetisyenle devam ederseniz kilo vererek bile Doğuma gidebilirsiniz çok örneği var. Yok istemiyorum diyorsanız protein ve sebze ağırlıklı beslenmeye çalışın, tatlı ekmek pilav makarnadan uzak durun. Çok işe yarayacaktır.
Nsrn1 Seevda58 yeme içmenize dikkat ederseniz çok rahat bir hamilelik geçirirsiniz. Hem çok ağırlaşmazsınız hem de şeker tansiyon hastalıkları riskini de azaltmış olursunuz.