Ebruerdi59 26aralıkta hayırlısıyla doğum gerçekleşecek erken gelmezse tabi 🙃 sabah 6da uyanıp 7ye kadar bir şeyler yiyebilirmişim. Saat 13:00e kadar su yemek yasak. O zamana kadar ne yapıcam ben🙈 doğumdan sonra istediğimi yiyebilecek miyim ?
Thaaa Ebruerdi59 ay bende açlığa hc dayanamam bende sezeryan olacagm napcm blmem 😏 suan 34 haftamdaym daha bellı degıl gunu ama ınsan düşünüyor ıste 😬
zilhan Ebruerdi59 Benimde doktorun hesaplamasına göre 28 Aralık 40. Hafta , ama daha normal mi sezeryan mi belli değil 🙄😂 34+3 gebeyim , az kaldı doğuma yani 😂Hayırlısıyla sağlıkla alsaydım kızımı kucağıma inşallah
Ada60 Ebruerdi59 Benim doğumumda 26 aralıkta olacak nasip olursa sabah 7de aç karnına gel dediler dün randevuyu oluşturduk 🙈
tulaye Ebruerdi59 bizde 36+1’iz. Makat gelişi olduğu için sezeryan kararı aldık. 2 aralık tarihi belirledik 🌸 korku endişe stres karmaşık duygular içindeyim 🥹
Ebruerdi59 zilhan bizim 36gün kaldı erken gelmezse tabi ☺️ Evet az kalmış sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🙏🏻🧿🥰
Ebruerdi59 tulaye maşallah 🧿 çokta az kalmış senin 🙈 bende o duyguları yaşıyorum. Bugün kontrole gittik bir heyecan sardı beni orda 🤣 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🧿🙏🏻
Ayslpmk tulaye bende sizle aynayım 39 haftaya kadar dönmesini bekleriz dedi doktorumuz sonra sezeryan kararı çıkarır acelen etmeyin döner inşallah 🤲🏻😊
Seher_ornkk Biranne- bizimkide 1 Aralık tarih verildi ☺️ Biz şuan 37+4 haftalığız siz kaç haftalıksınız
Gizem_1635 Ebruerdi59 kaç haftalıksın Şuan canım bana doktor gün vermedi 4 5 hafta sonra dedi sadece 34 haftaya girdim
TeoMom Ebruerdi59 Doğum denince vücudum karıncalanıyor mideme öküz oturmuş gibi hissediyorum 🙈 Sezeryan mı normal mi o da belli değil daha 35+5 oldum ama doğum heyecanı ve stresi ger geçen gün artıyor
Seyma0323 TeoMom kız beni sezeryana ikna ettin şimdi kendin belki normal mı doğuracaksın🤭🤭 şaka şaka. Hâlâ tarih almadınmı canım
cansualisa Ebruerdi59 heyecandan yemek yemek gelmiyor ki aklına kuzum düşün ben 12 de yemeği kesmiştim 14:12 de aldın kucağına hiçbişi yememiştim😀