Nureda199 Gebelikte kaşıntı ve sinek ısırıği gibi şeylerin olmasi, başına gelen var mı arkadaşlar ?kollarda bacaklarda boyunda çoğalması
marulbebek Nureda199 boyun ve gogus kisimlarimda var ben kimsede yoktur zannediyordum bu konuda 🙈kasinti ayak altimda oluyor
Tugcekivrak Nureda199 Ah 10 gündür çekiyorum 18.haftadayım ağlıyorum kaşıntıdan bacaklarım ve kollarım yara oldu kaşımaktan
FatosNazim53 Nureda199 göbek altında var bende de. Ama çok fazla değil. Rahmin büyümesinden kaynaklandığını düşünüyorum. Bir de doktorun verdiği demir ilaclarindan da olabilir.
Tugcekivrak Nureda199 evet gittim kan ve idrar bakıldı gebelik kolestazından korktum ben çok şükür temiz çıktı sonuçlar egzama dedi zaten alerjik bir cildim vardı ama sabahtan beri hüngür hüngür ağlıyorum hiç başıma böyle birşey gelmemişti çok kaşınıyorum ne olur ne olmaz dahiliyeye gidip bir tahlil yaptırın
Nureda199 Tugcekivrak evet bende gebelik kolestazindan korkuyorum insallah o degildir,kadin doguma randevu almıştım ben bunun için ama siz hangi polikliniğe almıştınız?
Tugcekivrak Nureda199 kadın doğum doktorum gebelik kolestazının 3.trimester döneminde olduğunu söylemişti bebek daha bunu yapmak için çok küçük demişti bana dahiliyeye gittiğimde aramıştım