Su sızıntısı korkusuyla hastahaneye gittim 3 gündür yatıyordum bugün taburcu oldum.bebegin suyunun gelip gelmediğine dair yapılan bütün tahliller negatif çıktı ama yinede emin değiliz alttan sanki acilman var erken doğum olabilir diye yattm bir serum iki tanede bebek için ciğer gelistirici iğne yaptılar.suanlik bir problem yok dendi perinatolojiye gideceksin dediler.kaynanamin kiz kardeşi emekli hemşire.kaynanam bugün aradı beni teyzen ciger geliştirici iğne yaptılarsa birkaç gün içinde doğum olursa bebek ölür sakin çıkma hastahaneden o iğnenin bebeğe zararı varmis falan filan eşim ve ben panik atak hastasiyiz anksiyete var.gttim doktorla görüştüm eşim ve ben boyle birde yok aksine faydası var diye azarladı doktorun yanından çıktım eşim ikna oldu kaynanam tekrar aradi eşime baskı yapıyor çıkmayın diye bugun çıkmadan önce iyiydim bu olaydan sonra okadar stres yaptım ki üzüntü sınır ve stresten doguracam artık🤦🏻♀️sormak istediğim şu ozellikle bu ciğer gelistirici iğne bebek erken dogmassa bebeğe zarar verirmi herhangi bir zararı olurmu kafama takildi öyle bir şey olsaydı doktor birakmazdi degilmi .yaşayan varmi