Boss01 Merhaba her ay 1 hafta 10 gün önceden göğüs hassasiyetim başlar ve 2 gün kala azalır adet olurum bu ay yumurtlama olalı 10 gün oldu ve hiç göğüs hassasiyetim yok sizce gebelik midir var mı böyle öğrenen 🥺
arirangg Boss01 Canım şu an 4+5 haftalık hamileyim. Hiçbir şekilde göğüs hassasiyetim yok. Ama ben adet olacağım zaman da olmaz. Bundan önceki hamileliğim 10 hafta sürmüştü. O hamileliğimde de 6. Hafta gibi başlamıştı göğüs hassasiyeti. Ama dediğim gibi şu an 4+5 fakat göğüs hassasiyeti yok. Uçlarının renginde biraz kararma var
Gozdeparlar Boss01 benim adet gecikmesi dışında hiç bir belirtim yoktu. Bu yüzden test yaptirmaniz cok mantikli
Boss01 KaybolanYildizlar bütün paylaşımlara bakıyorum geneli Göğüs hassasiyeti var diyor test yapmayı düşünüyorum erken gebelik testi
KaybolanYildizlar Boss01 her kadın hamileliği aynı yaşayacak diye bir şey yok. Benim bir arkadaşım var çok sık konuşuyoruz kendisi 9 haftalık hamile şimdiye kadar hiç göğüs hassasiyeti yok.
Boss01 Hilalkya ay maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bana da dua et hamişlerin duası kabul olur Muş 🥰
Boss01 arirangg maşallah Allah sağlıklı kucağına almaya nasip etsin🧿🧿🥰 benim olurdu her ay hiç olmadığı olmadı ilk defa bu ay olmuyor bakalım neyin habercisi
cigdemglbhr Ben hamile olduğumu öğrendiğim de hiçbir belirtim yoktu adetim geçmesine rağmen göğüs hassasiyetim falan da yoktu 😊
cigdemglbhr İnşallah canım😊Ama kötü düşünme bazen çocuk olmaması psikolojik bile olabiliyormuş, bende evlendikten 4 ay sonra hamile kaldım hiç korunmadığı halde iyi düşün iyi olsun🤍
Boss01 cigdemglbhr amin çok teşekkür ederim 🌸💜evet bende o yüzden yumurtlama dönemini çok sakin geçirdim aklıma çok getirmedim ama artık adetime 4 gün kaldı merak ediyorum elimde değil
kubraselcuk Boss01 ben kuzum 🙋 göğüslerim bildiğin sönüktü hiç acımıyordu sadece uçları biraz hassaslaşmişti umutsuzca test yaptım ama hamileyim 😄🫶
Boss01 kubraselcuk hahah 😂 ay çok tatlısın bende öyle bildiğin sönük diyorum hiç geçen aylar Gibi değil eşimle çok hassaslaşmaya başladık 10 ay oldu rabbim inşallah bu ay nasip etmiştir belki bi umut bekliyorum işte