strong_mom İyi akşamlar anneler, hamilelikte grip aşısı olan var mı? Öneren var mı? Tereddüt ediyorum
Daffyy strong_mom ben yaptırdım. Her yıl yaptırıyorum gebelikte grip olmak daha tehlikeliymiş doktorumda yaptırmamı söyledi
Mello29 strong_mom Benim doktorum öneriyor canım bebegi de dogduktan sonra 3 ila 6 ay arasında korudugunu söyledi o yüzden yaptırıcaktim ki grip oldum 2 hafta sonra yaptırıcam
ballibocek strong_mom benim doktorum yaptırdı hatta Influvac tetra aşısında ısrar etti muhakkak bunu yapalım dedi ve onu aradık bulduk.. zaten gebelikte tavsiye edilen bir aşı. Hatta enabızda hamileliğiniz görünüypr ise zaten ordan da çıkıyor aşı aile hekimine gidip yazdırıp alabiliyorsunuz :) antikorunuz bol olsun..
mrv_elvn_ Mello29 merhaba bende yaptırmak istiyorum grip aşısı ücretini siz mi karsiladiniz devlet mi
strong_mom mrv_elvn_ Hastaneden reçete yazdırıp eczaneden alıyorsunuz, hemşirelere verip onlar iğneyi yapıyor. Reçetesiz fiyat 300 TL ye yakın ama reçete ile alırsanız 3 TL
mrv_elvn_ Mello29 ayy kusura bakma sonunu okumadan meraktan hemen yazmışım 🤣🤣🤣🤣🤣🙈🙈🙈🙈 geçmiş olsun bu arada🙈🙈