GulsahAsgerova Mamaşalar 8 heftede dr kontrolu oldu, dedi 12 haftada gel, 4 hefte men bebeğe bir sey oldu mu, kalp atisi davam edir mi deye dusunmekden birteher olacqm Özüm her 10 gunde bir ultrasona getsem problem olar mo? Menim kimi endiseli anneler var mi??
1mutluannee GulsahAsgerova 10 günde bi ultrasona girmek pek sağlıklı değil bebeğiniz için hem daha çok küçük ayda bi kontrol en normali ben ayı bile geçiriyordum
Bettuss_123 GulsahAsgerova Ultrasound yüksek ses dalgaları vererek görüntü elde etmek esasına dayanan bir yöntemdir.Herhangi bir radyasyon yada ışın içermez. Bu nedenle gebelikte bebeğe,anneye yada etraftaki insanlara bir zararı yoktur. Doktorunuza danışıp bebeğinizi merak ettiğinizi istediğim sıklıkla girebilir miyim diye sorup ona göre ultrasona girebilirsiniz
QUEEN0888 GulsahAsgerova Salam can ilk heftelerde 4 hefte arayla getmək lazımdı.Ağrın və ya qanaxma yoxdursa qorxma birşey olmaz.🌸
zu98yb GulsahAsgerova ilk zamanlar bebegin hareketlerini hissedemedigim icin iyi olup olmadigini ogrenmek istiyordum bu sebeple cok sık doktora gidiyordum. Doktora da ozellikle sordum ultrasona girmemin bebeğe zarari var mi diye . Kesinlikle bir zarari yok dedi. Ben kaygilarimin cok olduğunu surekli gormek istedigimi söylediğimde istedigin zaman gelebilirsin dedi ve ben surekli ultraskna girdim. Bebegin hareketlerini hissetmeye basladiktan sonra bu kaygilar biraz hafifliyor ☺ doktorunla konuş anlayışlı karşılayacağını düşünüyorum ☺
Dyqsall Merhaba benim düşük riskim vardı ve sürekli kalbi atıyor mu ayy düştümü diye düşünüyodum ve ilk 3 ay her hafta doktora gittim doktorumda sorun görmedi psikolojik olarak rahat olmakta çok önemli sonuçta. Doktoruna durumunu söyle yol göstericektir.