Beyzats Kızlar 39+2 deyiz hiç ses yok 😅 Açılmam da yok sadece vajina ağrısı var kızçemin kendiliğinden gelmesini istiyorum . Sizde durumlar ne? 👻
Tugba__- Beyzats bende sizin gibiydim 39+4 de birden suyum geldi supriz oldu yani inşallah sağlıkla gelsinler minisler
Shylaa Beyzats alın benden de o kadar ben de 39+2 deyim kuzum gelmiyor 😅 bugün işte inceden ağrı var karnımda
Akan Ayyy benımde yarım cm açılma var, kasılma var, ama nişan yok su yok vajinam çok ağrıyor :( çok heyecanlıyım
Beyzats anneyim96 Hayırlı zamanda gelsinler inşAllah bebişlerimiz Ama ben kokusunu içime çekmek istiyorum artık son hafta olduğu için zorlaniyorumda
Beyzats Gamze50 Doktorum hiç açılmam olmadığinı söyledi bende olması için yapabileceğim bir şey varmi dedim Hayır kendiliğinden olacak bi şey yapacağin bir şey yok dedi ama açılmam yok diye daha doğurmam zannetme bi bakarsın yarın doğrursun dedi
Beyzats Tugba__- Yaaa aynen tabiki de hayirlisi olsun inşAllah ama insan heyecanlaniyor merak ediyor en güzel zaman da gelsin melegim
Sedakarahanci Ben de 39+2 deyim, bel ağrısı ve nadiren de sancı oluyor sadece, bizim kızın niyeti yok gibi gelmeye, sabırsızlıkla bekliyorum ama
Beyzats Sedakarahanci Aynen ya bende cok sabirsizlaniyorum. Sağlıkla kucağima bi alsam bi kokusunu içime ceksem Rabbimin izniyle😍