Ectur2609 Merhabalar 🥰 36 haftalık ikiz kizlarima isim arıyoruz 🙈 Deniz isminde karar kıldık, diğer kızımız için önerileri bekliyoruz 💜
1Gunes Ectur2609 deniz ve gülce deniz ve berrak deniz ve kumsal deniz ve güneş Uyumlu olur diye bunları yazdım. 🥰 sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah🥰
tugbacns Ectur2609 Duru bence çok yakışır ☺️ nasipse benim de ikiz kızlarım olacak Doğa ve Defne koymayı düşünüyoruz 🌸
Portakalcicegi Ectur2609 Deniz ve Derin Deniz ve Güneş Birde haftanız baya iyi maşallah, Sezeryan için gün verildi mi acaba 😊🌸 bende ikizlerimle 33+3 teyim pazartesi kontrolüm var 33+5 olacağm neredeyse 34 gün verir mi acaba diye merak ediyorum 😊
Ectur2609 Portakalcicegi 2 Aralık a gün verdi doktorumuz 🥰 geçtiğimiz hafta biri 2100 diğeri 2500 gramdı. İnşallah sağlıkla gelirler 💜 sizin ikizler için de dileğim aynı, sağlıklı olsunlar, güzelliklerle gelsinler 🙏
eypo Bizim de kızımız oldu 28 günlük daha adını Deniz koyduk🥰 Doğa,Nehir,Defne, uyumlu olur diye düşünüyorum ama bence illa uyumlu olmasına gerek yok benim ilk kızımın adı Beren mesela😊
Ectur2609 eypo Deniz hoş gelmiş, iyi ki gelmiş.🥰 Beren de çok güzel 💜 ben de çok uyum aramıyorum ama Doğa, Derin, Ada, Mavi aklimdan geçiyor 🥰
Portakalcicegi Ectur2609 Amiin canım İnşallah çok teşekkür ediyorum güzel duaların dileklerin için 💕🥰🌸
Analikonline Ectur2609 ikiz kiz mi çok şirin 💞 deniz defne, duru, deren ben Bi de kumsal ismini severim olabilir aslında 🥰